Hakan Şükür'den canlı bomba açıklaması

Hakan Şükür'den canlı bomba açıklaması

Hakan Şükür, Sultanahmet'te yapılan saldırı ile ilgili Twitter'dan önemli açıklamalarda bulundu.

Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleşen patlamayla ilgili konuşan Hakan Şükür "Canlı bombaların cirit attığı bir ülke olduk" dedi.

Hakan Şükür, Sultanahmet Meydanı'nda 10 kişinin ölümüne neden olan patlamayla ilgili konuştu. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, şunları söyledi:

TERÖR BUMERANG GİBİDİR

"Terör bumerang gibidir. Bir ülke bir yerde teröre müdahil olduğu takdirde ülkesinde de terörizme zemin hazırlamakta." demişti Y. Büyükanıt. Seçim öncesi Emniyetin halka duyurduğu 4 canlı bombayla ilgili aylardır haber yokken Sultanahmet'te patlama oldu. Birileri görevini yapmıyor!

KAOSTAN BESLENENLERİ ALLAH KAHREYLESİN

PKK'ya operasyon yapmayın emri verenler,bugün pisliklerini temizlemeye çalışıyor. Bu yüzden terör bir bumerangtır. Duruşun ona net olacak.Daha düne kadar DAİŞ diyenler bugün şu kadar IŞİD militanı öldü diye haber yapıyor. Bu yüzden terör bir bumerangtır. Duruşun ona net olacak.Sultanahmet'te ki saldırıda ölenlere rahmet, yaralılara şifa dilerim. Kaostan beslenenleri de Allah kahreylesin.

CANLI BOMBALARIN CİRİT ATTIĞI BİR ÜLKE OLDUK

Diyarbakır, Ankara, Suruç, Sabiha Gökçen'i aydınlatıp çözemeyenler Sultanahmet'i çözermi?Malesef faili meçhullerin başladığı, canlı bombaların cirit attığı terör de istikrarın sağlandığı bir ülke olduk.IŞİD ve PKK ya güzelleme yapan siyasiler ve bir kısım medyanın yazarları bugün utanıyorlarmıdır? Sanmam!"

İşte o tweetler;

2_9057_1.jpg

2_8994_1.jpg