Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ''Bana aklınca gönderme yapmış...''

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: ''Bana aklınca gönderme yapmış...''
Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Galiba bir ofis açmış orada inşallah mutfağı da unutmamıştır.'' sözlerine sert bir yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, haftalık grup toplantısında CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mutfakta çektiği videolara atıfta bulunarak, ''Galiba bir ofis açmış orada inşallah mutfağı da unutmamıştır.'' ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A ''MUTFAK'' YANITI

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın mutfak göndermesine yanıt gecikmedi. X hesabından Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, '' Erdoğan bugün bana aklınca bir mutfak göndermesi yapmış. Hiç merak etme, içinde bir lokma haram olmayan mutfağı ben unutmam. Sen benim evimin mutfağını bırak, Sarayının mutfağını nasıl haramdan arındıracaksın onu düşün. “Ben onu beceremem” diyorsan, ki zor, halkın yangın içindeki mutfağını dert edin." dedi.

 

 

text-ad
Bugüne kadarki deprem tahminleri doğru çıkan isimden 4 ilimiz için 8’den büyük deprem uyarısı Bugüne kadarki deprem tahminleri doğru çıkan isimden 4 ilimiz için 8’den büyük deprem uyarısı Uzak Şehir'in ''terminatör'' çıkan güzel oyuncusu mankenleri kıskandırdı Uzak Şehir'in ''terminatör'' çıkan güzel oyuncusu mankenleri kıskandırdı Başsavcılıktan Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı açıklaması Başsavcılıktan Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı açıklaması Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı Sucuktan peynire, zeytinyağından yoğurda... Taklit ve tağşiş ürün listesiyle hileciler ifşa edildi! Sucuktan peynire, zeytinyağından yoğurda... Taklit ve tağşiş ürün listesiyle hileciler ifşa edildi! Fenerbahçe'den Norveç deplasmanında farklı galibiyet! Fenerbahçe'den Norveç deplasmanında farklı galibiyet! Arabeskin kraliçesi Güllü'nün şüpheli ölümünde şoke eden bir ayrıntı daha... Arabeskin kraliçesi Güllü'nün şüpheli ölümünde şoke eden bir ayrıntı daha... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez'e yeni görev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Görmez'e yeni görev! İmamoğlu'ndan bilirkişi davasına damga vuran sözler: ''Az kaldı, gidiyorlar'' İmamoğlu'ndan bilirkişi davasına damga vuran sözler: ''Az kaldı, gidiyorlar'' ''Köygöçüren'' yüzünden 16 yaşındaki bir çocuk ölümden döndü! ''Köygöçüren'' yüzünden 16 yaşındaki bir çocuk ölümden döndü!
26 ilde yapılan ''yıl sonu'' anketinde AK Parti ve CHP arasında dikkat çeken fark! 26 ilde yapılan ''yıl sonu'' anketinde AK Parti ve CHP arasında dikkat çeken fark! 20 yaşındaki hukuk öğrencisinden milyonluk ''TOKİ'' vurgunu! Onlarca kişiyi dolandırdı 20 yaşındaki hukuk öğrencisinden milyonluk ''TOKİ'' vurgunu! Onlarca kişiyi dolandırdı Fatih Altaylı pes etti! Cezaevi sonrası için aldığı radikal kararı duyurdu Fatih Altaylı pes etti! Cezaevi sonrası için aldığı radikal kararı duyurdu Türk Lirası'nda faizler değişti...  İşte TL mevduatına en yüksek faizi veren bankalar Türk Lirası'nda faizler değişti... İşte TL mevduatına en yüksek faizi veren bankalar Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray harekete geçti! Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray harekete geçti! Ela Rümeysa Cebeci'den ''çok özel fotoğraf'' iddialarında sessizliğini bozdu Ela Rümeysa Cebeci'den ''çok özel fotoğraf'' iddialarında sessizliğini bozdu Ata Demirer'den yıllar sonra gelen ''Eyvah Eyvah'' itirafı Ata Demirer'den yıllar sonra gelen ''Eyvah Eyvah'' itirafı AK Partili isimden Mehmet Akif Ersoy'a olay gönderme AK Partili isimden Mehmet Akif Ersoy'a olay gönderme Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay entübe edildi Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay entübe edildi Depoları doldurmayın! Akaryakıta bu kez indirim geliyor Depoları doldurmayın! Akaryakıta bu kez indirim geliyor