Mehmet Aslan'dan Erdoğan'a olay cevap !

Mehmet Aslan'dan Erdoğan'a olay cevap !

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Ölü yıkamayı öğrenin'' sözlerine Mehmet Aslan'dan çok konuşulacak bir yorum geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 'ölü yıkamayı öğrenin' açıklamasına gönderme yapan MHP'li Mehmet Aslan çarpıcı bir yorumda bulundu.

MHP'li Mehmet Aslan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni öğretim yılı açılışında yaptığı konuşmayı sert sözlerle eleştirdi. KRT'de Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtlayan ve Erdoğan'ın, 'ölü yıkamayı her Müslüman öğrenmeli' sözüne yanıt veren Aslan, savaşın kapıda olduğunu, bu yüzden maalesef ölü yıkamayı öğrenmek zorunda kaldığımızı belirtti.

"SAVAŞ KAPIDA DOĞRU ÖLÜ YIKAMAYI HEPİMİZ ÖĞRENMELİYİZ"

"Maalesef Cumhurbaşkanı yüzünden hepimiz ölü yıkamayı öğrenmek zorundayız, maalesef Cumhurbaşkanı yüzünden savaş yakın, savaş kapıda, hepimizin ölü yıkamayı öğrenmesi lazım."

Suriyeli mültecilerle ilgili de açıklama yapan Aslan, mültecilerin Esad'dan değil, radikal İslamcı militanlardan kaçtığını belirtti. Aslan, radikal gruplara hükümetin destek verdiğini söyledi ve şu iddialarda bulundu:

"KİMSE ESAD'DAN KAÇMIYOR, AKP'NİN BESLEDİĞİ TERÖRİSTLERDEN KAÇIYORLAR"

"Siz Suriyelilerle hiç konuşuyor musunuz, ben hepsiyle konuşuyorum, Esad'dan kaçan yok. IŞİD'den kaçan var, El Nusra'dan kaçan var, Kobani'deki adamlardan kaçan var. Kimse Esad'dan kaçmıyor. Suriye'den bugün kaçan insanlar, AKP'nin beslediği IŞİD ve El Nusra'lardan kaçıyor zaten.

Ege'de denize vuran o bebeğin sorumlusu da Erdoğan ve AKP. Bizim Mekke'de şehitlerimiz var, Hac'da ezilen vatandaşlarımızı bile yanlış yola saptınız diye suçladılar Suudi Kralı'nı üzmemek için. Esad Esed'di şimdi yine Esad'a döndü, yemin ediyorum Beyoğlu'daki kırk yıllık dansöz bunlar gibi kıvıramaz.

Dün Esad diyorlardı, sonra Esed'e döndü, şimdi yine Esad'cı oldular. Abileri Rusya ve Amerika Esad ile gidilecek dedi, bunlar döndü, Esed oldu Esad"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ı da hedef alan Aslan şöyle konuştu:

"Kendi çocuklarından hele bir tanesi varki süper zekalı olan, hani diyor ya aslında Boğaziçi'ni kazanacaklardı, giremediler diye, onun o süper zekalı oğlu en fazla Boğaziçi'ne çay içmeye bile gidemez. Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanıp okuma yeterliliği yok. Tapelerde dinledik, babası olmasaydı ne olabilirdi."