Özel'den Erdoğan'a çok ağır yanıt: ''Erdoğan muhalefete hakaret edip aday tanıtırken...''

Özel'den Erdoğan'a çok ağır yanıt: ''Erdoğan muhalefete hakaret edip aday tanıtırken...''
Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'ın Samandağ ilçesindeki prefabrik bir evde gece çıkan ve 2 çocuğun hayatını kaybettiği yangınla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sert bir tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün partisinin yerel seçim adaylarını açıklamıştı. Erdoğan, Özgür Özel’in de “vesayet gölgesi” altında olduğunu savundu ve “Bu seçimlerle elde edeceğimiz zaferle aynı zamanda Özgür Efendi'yi de özgürleştireceğiz" demişti

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özel, "Tayyip Erdoğan muhalefete hakaretler edip aday tanıtırken, deprem bölgelerinde yaşanan dram tam da bu" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Özel'in paylaşımı şöyle: “Hatay Samandağ’da depremzede bir ailenin yaşadığı prefabrik evde çıkan yangında evlatlarımız İsacan ve Doğa’yı kaybettik bugün. Tayyip Erdoğan muhalefete hakaretler edip aday tanıtırken, deprem bölgelerinde yaşanan dram tam da bu.

11 aydır kaderine terk edilen, vaatlere rağmen barınma sorunu çözülmeyen yüzbinlerce insanımız, çadırlarda, konteyner kentlerde, prefabrik evlerde hayata tutunmaya çalışıyor. İktidar unutsa da biz unutmayacağız, susmayacağız. Deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın insanca, onurlu yaşama hakkına sahip çıkacağız.”