Salim Uslu sosyal medyayı yıktı geçti

Salim Uslu sosyal medyayı yıktı geçti

AK Parti'den yeniden milletvekili adayı olan Çorum Milletvekili Salim Uslu'dan sosyal medyada "çılgın proje"...

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Amirliği görevlerine devam eden ve 7 Haziran Genel Seçimlerinde yeniden aday olan Salim Uslu www.akpartiyledevam.com adresli internet sitesiyle AK Parti' yi destekleyen kişiler afiş oluşturup sosyal medyada paylaşıyor.
 
Teknolojiyi iyi kullanmasıyla dikkat çeken Salim Uslu, bilişim çağına ayak uydurulması gerektiğine olan inanışıyla hazırlamış olduğu www.akpartiyledevam.com adlı internet sitesi ile siyaseti teknoloji ile harmanlayarak bu zamana kadar Türkiye'de eşi ve benzeri bulunmayan farklı, bambaşka bir projeye imza atarak bir ilk olmayı başardı.
 
DEDESİ ÇİFTÇİ, BABASI İŞÇİ, ANNESİ ANADOLU KADINI
 
Aslen Ahıska Kökenli olan Seyfullah Hoca (Merhum Ulu Mezarlıkta medfundur) önce Bursa'ya medrese eğitimi almak için gelir sonrada Çorum'a gelerek hem saatçilik hem de Taşpınar’da imamlık yapar. Çakır köyünde görev yaptığı sırada oğlu Mehmet dünyaya gelir sonrada Çorum Üçtutlar mahallesine Alaybey sokakta ev alarak ikamet etmeye başlar.
 
Annesi vefat eden Mehmet (merhum) teyzelerinin yanına giderek teyze kızı ile evlenir ve Ahıska olan soyadı Uslu olur. Bilahire oğlu İsmail dünyaya gelir ve Çorum Yeşilyayladan gelen bir Anneannenin ve Çorumlu Mehmet'in torunu olarak Salim Uslu 1955'te Alaca’da dünyaya gelir.  
1976 yılında Hak - İş'in kuruluşu ile birlikte Türkiye'de Sendikal faaliyetlerine başladı. 1980 - 1995 yılları arasında da Hak - İş Konferadasyonu Genel Eğitim Sekreterliği ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Sekreterliğinde bulunan Salim Uslu için Çorum halkı "Çorumun yetiştirdiği ender insanlardan birisi", "Çorumun göz bebeği", "Hak ve Hakikat İçin Salim USLU" tanımlamalarını yapıyor.
 
Uslu, ayrıca "İşçi lideri" ve "işinin erbabı" sıfatları ile de Çorum ilinin tanıtılmasında ve tanınmasına ışık tutuyor.
 
Uluslararası Ekonomik İlişkiler Derneği (IIRA), AB-Türkiye Ekonomik ve Sosyal Konsey Karma İstişare Komitesi, Türkiye -Avrasya Sendikaları Dayanışma Konseyi, Avrupa Sendikalar Konfederasyonu icra Kurulu, Ekonomik ve Sosyal Konseyinde üyeliği bulunan Salim Uslu, "Bütün Yönleriyle 1 Mayıs", "Çağdaş Sendikal Anlayış" ve "Türkiye'den Avrupa'ya Göç" adında kitaplar da yayınladı.
 
Şu anda Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Amirliği görevlerini başarılı bir şekilde devam ettiren Salim USLU, tüm işçilerin kendi aralarında "İşçi Dostu" "Hizmet Adamı" "Çözüm Adamı" sıfatlarını layıkıyla taşımış ve Çorum ili başta olmak olmak üzere tüm Türkiye'de işçilerin sesi, emekçinin ifadesi olarak da tanınmıştır.
 
TEKNOLOJİ TUTKUNU, BİLİŞİM İNSANI
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekilliği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Amirliği görevlerinin yanı sıra tam bir teknoloji tutkunu olan Salim USLU, çağın bütün imkan ve olanaklarını kullanarak bu konuda da diğer konulardaki başarısını devam ettirmektedir. Bir yandan seçim çalışmalarını geceli gündüzlü adeta nefes almaksızın sürdürürken diğer taraftan da gelişen bilişim çağına ayak uydurulması gerektiğine inanmış, bu amaç doğrultusunda hazırlamış olduğu www.akpartiyledevam.com adlı internet sitesindeki proje ile siyaseti teknoloji ile harmanlayarak bu zamana kadar Türkiye'de eşi ve benzeri bulunmayan farklı, bambaşka bir projeye imza atarak bir ilk olmayı başarmıştır.
 
PROJE İLE AYNI GÜNDE 20 BİN AFİŞ, 1 MİLYONA YAKIN GÖSTERİM
 
Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak kurulan www.akpartiyledevam.com adlı internet sitesindeki proje ile gerek görsel tasarım gerek ise yazılım konusunda bir vitrin oluşturma başarısı gösterilmiş. Bu başarılı projenin yayınlandığı ilk gün itibari ile 20 bin online afiş hazırlandı ve 1 milyona yakın gösterim sayısına ulaşıldı. Sosyal medyada adeta bir çığ gibi yayılarak dalga dalga büyüyen proje ile artık Adalet ve Kalkınma Partisi'ne gönül verenler 1 dakikadan daha az bir sürede "online afiş"lerini hazırlayabilme kolaylığını yakaladı.
 
SİSTEM NASIL İŞLİYOR?
 
Kullanım konusunda da en sadeliği tercih edilen projede,  Adalet ve Kalkınma Partisine gönül verenler sitede (www.akpartiyledevam.com) mevcut bulunan toplam 48 (kırk sekiz) farklı tema ile spordan sanata, edebiyattan sağlık ve eğitime kadar "online afiş" örneklerinden dilediklerini seçip sayfanın en altında bulunan "devam et" butonuna tıklamaları uygulamanın ilk basamağıdır.
 
Uygulamanın bir sonraki basamağı ise seçilen "online afişe” fotoğraf yükleme işlemidir. Seçilen afiş için fotoğraf yükleme bölümünün de o diğer bölümler kadar estetik ve kolay anlaşılabilir şekilde tasarlanması projenin bir diğer güzelliği ve avantajıdır.  
Fotoğraf yükleme işlemi içinde birbirinden farklı seçenekler sunulan projede kişi dilerse bilgisayarından, dilerse de mobil ve tabletlerinde daha önce kayıtlı bulunan fotoğrafları siteme tanıtması (yüklemesi) veya bir diğer seçenek olan online olarak web camera ile fotoğrafların sisteme tanıtılması (yüklenmesi) işlemidir. Bu işlemler sonrasında "afişi tamamla" butonuna basılması ise projenin sadeliğini ve anlaşıla bilirliğini anlatan bir diğer özelliğidir.
Ve projede insanı heyecanlandıran o son işlem! Artık sizin de Türkiye bir ilk olarak hazırlanan ve bir anda milyonları etkisi altına alan  "online afiş" projesindeki ilk afişiniz hazır. 48 farklı temadan birisini seçerek hazırlanan online afişin sosyal medyadaki facebook ve twitter hesaplarında paylaşılması ise projenin farkındalık yaratarak diğer projelerden ayrılmasının bir diğer sebebi.
 
İşte o internet sitesi: www.akpartiyledevam.com.