Seçim beyannamesi hakkında ilk açıklama

Seçim beyannamesi hakkında ilk açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, seçim beyannamesi hakkında ilk açıklamaları yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı​ Mehmet Ali Şahin, seçim beyannamesine ilişkin olarak, 'İktidara geline neler yapacağız?'​ sorusuna yanıt verileceğini açıkladı. Şahin ayrıca, sosyal kesimlere daha fazla pay verilecek bir hazırlık yapıldığını bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, TRT Haber ekranlarında konuk olduğu programda 1 Kasım seçim sürecine dair değerlendirmelerde bulunuyor.

Mehmet Ali Şahin'in açıklamasından satır başları şöyle;

"AK Parti'nin seçimde aldığı yüzde 41'lik oyu hiç bir parti alamamıştır.

7 Haziran sonrası bir koalisyon kurulması uygun olmadı ve geçici hükümet kurulması gündeme geldi. Şuan uygulamada olan Bakanlar Kurulu, AK Parti hükümeti değil. Bu noktada çalışamalar değerlendirilmeli.

Seçmen geçmişte yapılanlara saygı duyuyor, ama geleceğe oy veriyor. Bu noktada seçim beyannamesinde 'İktidara geline neler yapacağız?' sorusuna yanıt verecek bir çalışma yapacağız. Gerçekçi bir çalışmayla, sosyal kesimlere daha fazla pay verilecek bir hazırlık yapılıyor.

1 Kasım seçimlerinden tek parti olarak çıkacağımıza inanıyorum.

Recep Tayyip Erdoğan üzerinden muhalefet partileri AK Parti'ye oy kaybediyor. Bundan dolayı politik manevralarla hareket ediyorlar. HDP ve MHP'nin kaygısı bu yönde."