Son anket sonuçlarına göre ittifakların oy durumları

Son anket sonuçlarına göre ittifakların oy durumları
Güncelleme:

İstanbul Ekonomi Araştırma'nın son anketinde AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı ile CHP ile İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın oy oranlarındaki değişim ortaya çıktı.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, son anket verilerini sosyal medya hesabından düzenlediği canlı yayın programında açıkladı.

Özkiraz'ın açıkladığı sonuçlarda, kararsızların ve oy kullanmayacağım diyenlerin oranı ankete damga vurdu. Orantısal dağılımda AKP ve MHP'nin oy oranları yüzde 42,5 oldu.

 Kemal Özkiraz yaptığı açıklamada, "Son anketimizin ham datalarına göre İYİ Parti ve DEVA Partisi sıradışı bir sıçrama yapıyor. Bu da bize sağ iktidarın çok hızlı bir düşüş içine gireceğini gösteriyor" dedi.

Kemal Özkiraz'ın canlı yayında takipçileriyle paylaştığı anketin sonuçları şöyle:

KARARSIZLAR DAĞITILMADAN ÖNCE

Son anket sonuçlarına göre ittifakların oy durumları - Resim : 1

KARARSIZLAR DAĞITILDIKTAN SONRA

Son anket sonuçlarına göre ittifakların oy durumları - Resim : 2

 

Bacağından bıçaklanan genç öldü, yengesi cinayetten tutuklandı! Bacağından bıçaklanan genç öldü, yengesi cinayetten tutuklandı! Aracıyla ilgili gerçeği ekspertizde öğrendi, fenalık geçirdi! Aracıyla ilgili gerçeği ekspertizde öğrendi, fenalık geçirdi! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının elendiği soru ''yok artık'' dedirtti! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının elendiği soru ''yok artık'' dedirtti! Dev market zincirinde zam krizi: İşçiler ayaklandı! Dev market zincirinde zam krizi: İşçiler ayaklandı! En beğenilen siyasi liderler anketinin sonuçları açıklandı En beğenilen siyasi liderler anketinin sonuçları açıklandı Alyansına kadar sattı... 16 yıllık birikimi bir anda buhar oldu! Alyansına kadar sattı... 16 yıllık birikimi bir anda buhar oldu! Telefon dolandırıcılardan genç kıza ahlaksız teklif! Genç kız ne yapacğaını şaşırdı! Telefon dolandırıcılardan genç kıza ahlaksız teklif! Genç kız ne yapacğaını şaşırdı! Ünlü anketçiden canlı yayında çok konuşulacak ''Erdoğan’ı yenecek isim kim'' yorumu Ünlü anketçiden canlı yayında çok konuşulacak ''Erdoğan’ı yenecek isim kim'' yorumu Türkiye'yi terk etme kararı alan sosyal medyanın ünlü fenomenine çok ağır sözler! Türkiye'yi terk etme kararı alan sosyal medyanın ünlü fenomenine çok ağır sözler! Hayatını değiştiren ameliyatla tam 14 yıldır hayata başka bir yüzle bakıyor! Hayatını değiştiren ameliyatla tam 14 yıldır hayata başka bir yüzle bakıyor!
Doğukan Güngör ve Ciciş Ceyda'nın test sonucu belli oldu Doğukan Güngör ve Ciciş Ceyda'nın test sonucu belli oldu Hiçbir şikayeti yoktu ama tek bir test ile hayatının şokunu yaşadı Hiçbir şikayeti yoktu ama tek bir test ile hayatının şokunu yaşadı En düşük emekliye 1.062 TL'cik zamda yeni kriz: Milyonlarca emekli aynı soruyu soruyor! En düşük emekliye 1.062 TL'cik zamda yeni kriz: Milyonlarca emekli aynı soruyu soruyor! Türkiye'nin ''imkansızı başaran'' tesisi Tam 14 bin 500 konutun elektriği her ay çöpler karşılıyor! Türkiye'nin ''imkansızı başaran'' tesisi Tam 14 bin 500 konutun elektriği her ay çöpler karşılıyor! İstanbul Boğazı'nın sıfır noktasına dev cami projesi için yeni iptal başvurusu İstanbul Boğazı'nın sıfır noktasına dev cami projesi için yeni iptal başvurusu Üç evladımızı şehit düşüren kansızların leşlerini aileleri de istemedi! Üç evladımızı şehit düşüren kansızların leşlerini aileleri de istemedi! Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde muhtemel rakipleri belli oldu Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde muhtemel rakipleri belli oldu Dün akşamdan bu yana yağan kar bir şehrimizi daha yuttu: Her yer, her şey karlar altında! Dün akşamdan bu yana yağan kar bir şehrimizi daha yuttu: Her yer, her şey karlar altında! İlk evini alacaklara düşük faizli, uzun vadeli kredi müjdesi geliyor! İlk evini alacaklara düşük faizli, uzun vadeli kredi müjdesi geliyor! Türkiye'yi ayağa kaldıran o hemşire için yakalama kararı! Türkiye'yi ayağa kaldıran o hemşire için yakalama kararı!