ŞANLIURFA'DAN KISA KISA -SURUÇ KADIN KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ SİNEMADA

ŞANLIURFA'DAN KISA KISA     -SURUÇ KADIN KÜLTÜR MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ SİNEMADA

Suruç Kadın Kültür Merkezinde 2. kademe okuma yazma kurslarını tamamlayan kursiyerlere yönelik sinema gösterimi düzenlendi.

Suruç Kadın Kültür Merkezinde 2. kademe okuma yazma kurslarını tamamlayan kursiyerlere yönelik sinema gösterimi düzenlendi.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Nuri Okutan'ın himayesinde Şanlıurfa ve ilçelerinde kurulun 25 ayrı kadın kültür merkezinde çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda Suruç'taki kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler, Kaymakam Alpaslan Yılmaz'ın talimatı üzerine sinemaya davet edildi. Kursiyerlerden bir kısmının ilk kez sinemaya gittiği öğrenildi.

"İSLAMDA AİLE HAYATI VE KADININ ROLÜ SEMİNERİ"

Şanlıurfa'daki Devteşti Kadın Kültür Merkezinin kursiyerleri, "İslamda Aile Hayatı ve Kadının Rolü Semineri"ne katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz ve Din Hizmetleri Uzmanı Ayşe Boloğur, Kültür merkezinde gerçekleştirilen seminerde, "kadın hakları ve kadının aile içindeki rolleri" hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Şadiye Yılmaz ve Ayşe Boloğur seminerin sonunda kursiyerlerin sorularını cevaplandırdı.

-ŞUFSAD'IN FOTOĞRAF KURSLARI BAŞLIYOR

Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin (ŞUFSAD) ikinci dönem fotoğrafçılık kursları bu hafta başlayacak.

Dernek Başkanı Abdürrezzak Elçi, yaptığı açıklamada, iki ay önce başlatılan birinci dönem kursun bir süre önce tamamlandığını hatırlattı.

Toplam 10 kursiyerin katılımıyla bir de fotoğraf sergisi açtıklarını ifade eden Elçi, 6 hafta sürecek ikinci dönem kursun 16 Nisan cumartesi günü başlayacağını kaydetti.