Short Track Federasyon Kupası Sona Erdi

Short Track Federasyon Kupası Sona Erdi

Buz Pateni Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Erzurum’da yapılan Short Track Federasyon Kupası Yarışları sona erdi. İki gün süren yarışlarda genelde favori gözüken sporcular madalyaları kazandı.

Buz Pateni Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan ve Erzurum’da yapılan Short Track Federasyon Kupası Yarışları sona erdi. İki gün süren yarışlarda genelde favori gözüken sporcular madalyaları kazandı.

Buz Pateni tarafından Erzurum’dan düzenlenen Short Track Federasyon Kupası yarışları nefesleri kesti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Yenişehir’deki 500 seyirci kapasiteli Buz Pateni Salonu’nda yapılan ve büyük bir heyecan içerisinde geçen Short Track Federasyon Kupası Yarışlarına Erzurum’un yanı sıra Kocaeli, İzmir ve Ankara’dan sporcular katıldı. 44 sporcunun yarıştığı ve 123 dolayında madalyanın dağıtıldığı Short Track Federasyon Kupası Yarışları izleyenleri büyüledi. Hız tutkunları olarak bilinen Short Trackçılar, yaş kategorilerinde yapılan müsabakalarda yarışları ilk sırada tamamlamak için kıyasıya yarıştılar.

Büyük bir çekişme içerisinde geçen ve iki gün süren müsabakalarda genelde favori gözüken sporcular madalya kazandı. Özellikle de bayanlarda ve erkeklerde short track milli takımında forma giyen sporcular kürsüye çıkmayı başardı.

MADALYAYA BOĞULDULAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Palandöken ilçesinde bulunan 500 kişilik buz pateni pistinde, Cumartesi günü başlayan ve 8 kulüpten 44 sporcunun katılımıyla gerçekleşen short track müsabakaları, yapılan yarışların ardından dün sona erdi ve müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya verildi. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fatih Çintimar, buz sporlarında Türkiye'nin gelecekte önemli başarılar kazanacağına inandığını belirterek, bu tarz organizasyonların önemli olduğunu söyledi.

İki gün süren müsabakaları çok sayıda spor severin yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürü Memduh Ceyhan, ilçe müdürleri Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz, Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Murat Akın, Ercüment Yıldırım, Buz Pateni Federasyonu Genel Sekreteri Abdurrahman Koral, Buz Pateni İl Temsilcisi İrfan Öcal, Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar ve İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık ile Tesis Amiri Selami Kızılkaya da izledi. Yarışlarda dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi. Ankara, Kocaeli, İzmir ve Erzurum'daki kulüplerin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporcuların isimleri şöyle: 500 metre erkekler 1. İnan Eren, 2. Serdar Iltır, 3. Berk Yetişen. 500 metre bayanlar1. Burcu Kan, 2. Duygu Kan, 3. Leyla Yılmaz. 500 metre Novice A erkekler 1. Davut Tahtacı, 2. Fırat Yardımcı, 3. Ömer Faruk Saylar. 777 metre Novice A erkekler 1. Fırat Yardımcı, 2. Davut Tahtacı, 3. Nurullah Acar. 1000 metre Novice A erkekler 1. Davut Tahtacı, 2. Fırat Yardımcı, 3. Nurullah Acar.500 metre Novice A bayanlar 1. Rabia Uzun, 2. Sema Çırtı, 3. Şeyma Özdemir. 777 metre Novice A bayanlar 1. Rabia Uzun, 2. Sema Çırtı, 3. Şeyma Özdemir

.1000 metre Novice A bayanlar 1. Rabia Uzun, 2. Sema Çırtı, 3. Şeyma Özdemir, 333 metre Novice B erkekler, 1. Hazar Karagöl, 2. Furkan Akar, 3. Barışcan Deniz. 500 metre Novice B erkekler 1. Hazar Karagöl, 2. Ömer Batuhan Yücel, 3. Barışcan Deniz. 777 metre Novice B erkekler 1. Hazar Karagöl 2. Barışcan Deniz, 3. Ömer Batuhan Yücel. 1000 metre erkekler 1. İnan Eren, 2. Menderes Eren, 3. Özgür Yeşilöz. 1000 metre bayanlar 1. Duygu Kan, 2. Burcu Kan, 3. Gamze Altıntaş. 1500 metre erkekler 1. Serdar Iltır, 2. İnan Eren, 3. Menderes Eren. 1500 metre bayanlar 1. Ela Kara, 2. Duygu Kan, 3. Burcu Kan.

Madalya töreninde oldukça neşeli anlar yaşanırken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Short Track Milli Takımının Antrenörü Zeynep Erkılıç ile birlikte sporculara madalya vererek, kendisini onurlandırdı. Madalya töreni toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

SHORT TRACK FEDERASYON KUPASI SONA ERDİ

SHORT TRACK FEDERASYON KUPASI SONA ERDİ

SHORT TRACK FEDERASYON KUPASI SONA ERDİ