Türkiye'nin cenneti Kapadokya'da bir ilk

Türkiye'nin cenneti Kapadokya'da bir ilk
Güncelleme:

Türkiye'nin en önemli turizm noktalarından biri olan Kapadokya'da elektrikli araçlar için ilk şarj istasyonu Kapadokya Hill Hotel & Spa tarafından kuruldu.

Ankara, Konya, Mersin Gibi Nevşehir'deki turizm cenneti Kapadokya'ya yakın illerden gelmek isteyen elektrikli araç sahipleri artık Kapadokya’da araçlarını şarj edebilecekler.

Otel misafirlerine ücretsiz

Kapadokya Hill Hotel & Spa misafirleri 2 gece ve üstü konaklamalarında e-şarj ünitesinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Elektrikli araçlar "güzel atlar ülkesi"ne...

300 ila 500 km arasında menzili olan elektrikli araç sahipleri güzel atlar ülkesi olan Kapadokya seyahatlerinde herhangi bir şarj ünitesi olmadığı için gelemezlerken şimdi ise bu imkanı Kapadokya turizmine faaliyete geçiren Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Başarılı İş Adamı Sn. Musa Ertaş, bu hızlı E-Şarj Ünitesi ile sorunu ortadan kaldırdı.

Türkiye'nin cenneti Kapadokya'da bir ilk - Resim : 1

Hybrid araçlara da hizmet verecek

Sadece elektrikli araçlar değil ''hybrid' araçlarında şarj edilebildiği bu şarj ünitesi doğaya ve çevreye yayılan gazlarında önüne geçmiş oluyor.

Elektrikli araçların 45 dakika ile 1 saat içerisinde boş bataryanın dolumunu sağlayan bu hızlı e-Şarj Ünitesi halka açık bir şekilde Kapadokya Hill Hotel & Spa otoparkında yer alıyor.

Türkiye'nin cenneti Kapadokya'da bir ilk - Resim : 2

Seçiniz...