Akvit Cilt Enerjisi Özgüveni Arttırıyor

Akvit Cilt Enerjisi Özgüveni Arttırıyor
Güncelleme:

Güzellik uzmanı Sinem Cömert; “Özgüvenini arttırmak isteyen herkes Acvit Cilt Enerjisi (siyah maske) kullanmalıdır” dedi.

Cömert; “Yüz güzelliği bilhassa bayanların en çok dikkat ettiği konulardan biridir. Bundan dolayı cildinde sorun yaşayanlar, cildini daha güzel bir görünüme kavuşturmak istiyorsa Acvit Cilt Enerjisi(Siyah Maske) kullanmalıdır.” Dedi.

Soğukların kendisini göstermesi ile beraber cilt sorunları konusunda bilgilendirme yapan Güzellik Uzmanı Sinem Cömert; “Cildinize derinlemesine nüfuz eden Acvit Cilt Enerjisi(siyah Maske) ile cilt gözeneklerini açınız, hem cildinizi kırışmalara karşı koruyun, hem de gençleşin” dedi.

Kırışıklıklar Başlar ve Artar

Ama kışın yüz derisinin tek düşmanının rüzgar ve soğuk olduğunu düşünmek hata olur. Sıcak evimizden dışarı çıkınca uğradığımız sıcaklık değişimi de az zararlı değil. Ayrıca evlerimizi ısıtırken havanın kuruması da cilt üzerinde zararlı etki faktörü olarak kabul edilir.
 
Kışın cilt tipimiz değişikliğe uğrayarak farklı bakım ihtiyacını ortaya çıkarır. Örneğin: yağlı ciltler soğukta daha az yağlanır, normal ciltler kurur, kuru ciltler ağrılı olacak kadar hassaslaşır. Bu fizyolojik detayları özellikle herhangi bir kozmetik malzemesi edinmeden önce dikkate almak gerekir. Eğer yanlış bir bakım yapmaya başlarsanız cilt mutlaka bunu size \"haber verecektir\". Çoğu durumda bu belirtiler kaşıntı, akne oluşumu, kılcal damarların belirginleşmesi, lekelenme, elastikiyet kaybı, cilt lezyonları v.b. sorunlar şeklinde ortaya çıkar.

Kış aylarında deriyi etkileyen en önemli faktörler soğuk hava, kuru hava, klimalar ve kaloriferle ısınan kapalı ortamlar, çevre kirliliği, kalın, yünlü, sentetik giysiler ve cilt temizliğinin (banyo, yıkama) yaz aylarından daha seyrek yapılmasıdır

Sinem Cömert cilt sorunlara engel olmak için cilde nasıl bakım yapılması gerektiği hakkında bilgiler veriyor.

Derimizin hava ile temas eden açık bölgeleri (yüz, eller) kışın kurumakta, kızarmakta, hassaslaşarak çatlayabilmektedir. Alerjik kişilerde yünlü, sentetik, deri giysilere karşı kontakt dermatitler kış aylarında daha sık görülmektedir. Derinin üzerinin giysiler, ter, yağ salgısı ile sürekli örtülü olması yağ bezi hastalıklarının(akne, sebore, milium kistler) artmasına neden olmaktadır.

Nemlendirme: Yüz ve vücut deri tipine uygun nemlendiriciler(acvit yenileyici yüz bakım kremi) her banyodan sonra uygulanmalı ve kuruluğa engel olunacak şekilde nemlendiriciler daha sık sürülmelidir.

Maske: Kışın maskelerle derinin ölü tabakası yenilenmesi mutlaka sağlanmalıdır. (akvit cilt enerjisi)

Güneş koruması: Kış aylarında da güneş koruması devam ettirilmelidir. Özellikle karda(yansıma nedeniyle), yüksek yerlerde güneşin etkisi artmaktadır. Yağmurlu havalarda bile güneş açtığında ışığa duyarlı ciltler en az SPF: 15 30 arası sprey, krem veya losyon formlarındaki koruyuculardan kullanmalıdırlar.

Beslenme: Beslenme de deriyi korumak için dikkat edilmesi gereken bir faktördür.
Botox ve detox etkisi yapan Akvit Cilt Enerjisi (siyah maske) cildi derinlemesine ve kalıcı olarak temizler. Gözenekleri açar, cildimizin hem nemlenmesini sağlar. Hem de kurumasını önleyerek cildinizi yeniler.

Cömert; Akvit siyah maskeyi şu ana kadar kullananlar çok memnun, yoğun bir ilgi görmekteyiz. Kullanan bay ve bayanların kendine olan özgüvenleri artmaktadır. Ciltlerindeki lekeler, akneler, sivilceler, kırışıklıklar başarılı bir şekilde temizlenmektedir. Akvit siyah maske anında Detox ve Botox Etkisi yapmaktadır.” Dedi.

Cömert; “Türkiye’de polifenol özütünü içinde barındıran Akvit siyah maske ilk ve tek bitkisel cilt maskesidir. Akvit Siyah Maske, çalışmaların tüm aşamalarında birbirinden zor birçok testten başarıyla geçerek, Sağlık Bakanlığı’nın onayını aldı. Cilt Bakımı için özel olarak geliştirilen Akvit Siyah Maske Güzelliğinize güzellik katmaktadır. “ dedi.

Cömert ; “Doğadan elde edilen “organik” bir antioksidan olan Siyah Maske; cildin ihtiyacı olan önemli mineralleri sağlamak için ve cilt yaşlanması kırışıklıklarıyla mücadeleye yardımcı olmak için kullanıcılara sunulmuştur. Ciltte meydana gelen bütün sorunları çözmektedir.”dedi.
Cömert şöyle devam etti; “Akvit Siyah Maske içerikte PX1 kompleks ve bitkisel yağlar içerir. PX1 kompleks cilt için önemli olan mineralleri sağlamakta ve erken yaşlanmayı önlemekte, kırışıklıklarla mücadeleye yardımcı olmaktadır. Kronik deri bozukluklarını azaltmada yardımcı olmaktadır. Cildin elastikiyetini arttırmaktadır. Cildin doğal renk tonunu bulmasına yardımcı olmaktadır. Maske içeriğindeki soğuk nem cildin gözeneklerini serbest bırakır, içerikteki PX1 kompleks ile kanı yüzeye çeker. Akneyi önleyip, onarmaya yardımcı olur. Uygun deri pH’ını sağlar. İltihap gidericidir. Yaşlılık görünümünü gidermeye yardımcı olur (anti-aging).Sağlıklı cildi yeniler. Cilt yüzeyindeki zehirli maddeleri yok eder (detoks yapar).Cildin normal rengini sağlar (toning).Cildin daha hafif hissedilmesini sağlar. Temizleme özelliği, ölü hücreleri yenileyip, cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur. “ dedi.

Akvit siyah maske; Bitki Doğa Bitkisel ürünler tarafından 12 yıllık bir arge çalışması neticesinde ortaya çıkmıştır. Üretimi ise Kozlab firması tarafından yapılmıştır.12 adet 10 ml lik tüp, 100 ml lik yenileyici cilt bakım kreminden oluşmaktadır. 7’den 70’e baylar ve bayanlar tarafından kullanılabilir” dedi.

Cömert kullanılış şeklini şöyle anlattı; “Akvit siyah maske yeteri miktarda sürülür. 20- 30 dakika bekletildikten sonra ılık su ile yıkanır. Uygulama esnasında yağ, krem gibi yardımcı bir maddeye gerek yoktur. “şeklinde konuştu.