2013'ün kahverengi saç renkleri

2013'ün kahverengi saç renkleri
Güncelleme:

Dünyaca ünlü yıldızlar da, aslında doğal saç renklerinden vazgeçmiyorlar.

Malum önümüz kış, saçlar da koyulaşıyor efendim. Saçlarına altın dokunuşlar katarak daha göze çarpıcı bir görünüm ile dolgunluğu ön plana çıkıyorlar. Anlayacağınız, siyah ve kahvenin en parıldayan tonları, şu sıralar çok moda. Ünlüler de, bu iki rengin açık tonlardaki gölgelerini tercih ediyor.

Siz de, bu dokunuşlardan ilham alın istedik.

Tatlı kahve

Angelina Jolie, kırmızı rujuyla dolgun dudaklarını daha da vurgulamayı tercih edenlerden hep. Altın sarısı ve bal rengi tonlarındaki gölgeleriyle çarpıcı bir görüntüsü var.

Yoğun makyaj yapmayı tercih etmeyen biri için, bu gölgeler her zaman yüzü renklendirebiliyor. Bu rengi elde etmek içinse, naturel kahverengi saça, sarı ve bal tonlarında ışıltılar sepiştiriliyor.

Koyu kahve

Mila Kunis, gözlerini daha da belirginleştiren koyu renk saçıyla karşımıza çıkıyor. Orta boy saçlarının uçlarına, vurgulayıcı kılan, yoğun gölgeler atmış. Böylece, koyu renk saçların, yüzde oluşturduğu keskin görünümü yumuşatmış.

Küllü kahve

Küllü kahve en doğal saç renklerinden. Katie Holmes’un, uzun saçlarına, seyrek olarak atılmış gölgeler, elegan bir görünüm veriyor. Tabii, bu gölgelerin alımlı durması, saç boyu ve saç koyuluğuyla da çok alakalı.

Eğer minyon bir kadınsanız, saç uzunluğunuz önemli, yüzünüzü ve vücudunuzu kapayan saçlardan kaçınmanızı öneririz.

Karamel kahve

Jennifer Lopez’in saçı bir çok rengi içeriyor aslında. Koyu sarı tonlarındaki gölgeler göz hizasından itibaren, uçlara doğru yoğunlaşarak saça dolgun ve ışıltılı bir görünüm vermiş. Lopez’in bronz tenine de çok uymuş bu ışıltılar.

Bu rengi elde etmek için, kahve rengi saçınıza, yüzü çevreleyecek şekilde daha açık tonlarla altın dokunuşlar katmalısınız.

Kestane kahve

Bu saç rengi, başka hiç kimsenin bu kadar güzel taşıyamayacağı bir renk. Victoria Beckham’ın saçlarındaki ince gölgeler, gözleriyle paralel tonlarda.

Koyu kestane saçının üzerine, karamel tonlarda düzenli olarak atılan gölgeler, yüzüne ışıltı katmış.Victoria Beckham’ın bu tonlardaki gölgeleri saçlara derinlik katarak, saçları daha zengin, daha çikolata kahve göstermiş.

Altın kumlar

Emma’ya kum tanelerini andıran, tonlarındaki bu renk çok iyi gitmiş. Kısa saçları, yüzünü daha da yumuşak gösteriyor. Kendi naturel rengini, 2-3 ton daha açık ve yoğun gölgeler ile oldukça hareketlendirmiş saçını.

Kızıl kahve

Salma Hayek görüntüsüyle ışık saçan ünlülerden. Her zaman, doğal kıvrımları ve doğal renkleri tercih etmiştir Hayek. Eğer siz de esmerseniz, Salma Hayek’teki ışıltılı dokunuşlarını deneyebilirsiniz.

Bunun için önemli olan, saç uzunluğunuzun yarısından itibaren, yüz çevrenize denk gelecek şekilde ve uçlara doğru doğal saçınızın açık tonlarında gölgeler yaptırmanız.