ARTISTRY’den cildiniz için yine çok özel bir ürün

ARTISTRY’den cildiniz için yine çok özel bir ürün
Güncelleme:

ARTISTRY, yepyeni ve çok özel bir ürün daha sunuyor.

Amway’in Premium kozmetik ve cilt bakımı markası ARTISTRY, Intensive Skincare serisinden yepyeni ve çok özel bir ürün daha sunuyor. ARTISTRY Intensive Skincare 14 Gece Özel Onarım Programı, mevsimsel bir onarım sunarak cildinizin sadece 2 haftada düzelmesine yardımcı oluyor.

Günümüzün çevre koşulları cilde artık her zaman olduğundan daha fazla zarar veriyor.  UV ışınlarından çevre kirliliğine, mevsimsel değişikliklerden strese çok çeşitli etkenler cildin genetik yapısını hasara açık duruma getiriyor. Bunun sonucunda da erken yaşlanma belirtileri olarak adlandırdığımız ince çizgiler, kırışıklar, cilt duruluğunun ve ışıltısının kaybı ortaya çıkıyor.

İşte mevsim değişikliğinin yaşandığı, soğuk havanın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde ARTISTRY Intensive Skincare 14 Gece Özel Onarım Programı ile cilt hasarına karşı mevsimsel bir onarım sağlıyor. Profesyonel bir cilt gençleştirme kürünün faydalarıyla karşılaştırılabilecek özelliklere sahip ürün, ince çizgilerin ve kırışıkların azalmasına yardım ederek cilt dokusunu, rengini geliştiriyor ve daha aydınlık görünen bir cilt sunuyor.

Deep Night Action 7 Complex teknolojisi

Tüm cilt tipleri için uygun olan ARTISTRY Intensive Skincare 14 Gece Özel Onarım Programı, cildin hasar belirtilerini doğal onarma yeteneğini destekleyen onarıcı enzimlerden oluşan güçlü Deep Night Action 7 Complex özelliğine sahip. Bu kompleks içerdiği yatıştırıcı bileşenler cildin sakinleşmesine yardım ederken tahriş riskini en aza indirir. Deep Night Action 7 Complex işleyişini vücudun kendi doğal onarım sürecinin zirvede olduğu gece boyunca yürütüyor.

Sadece iki haftada cildi onardığı ve restore ettiği klinik olarak test edilen 14 Gece Özel Onarım Programı, aynı zamanda özel ambalajıyla da dikkat çekiyor. Ürün, ARTISTRY markasının yeni imzası “Kreşendo” ambalajında sunuluyor.

Sizde cildinizde mucizeler yaratmak istiyorsanız 14 Gece Özel Onarım Programını
mutlaka deneyin!