Moda saçlardan başlar

Moda saçlardan başlar
Güncelleme:

Kadınlar için güzelliğin ilk adımı saçlardan başlamakta.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

Her zaman güzel görünmek isteyen hanımlar sadece alacakları kıyafetlere ve kullanacakları aksesuarlara güvenmemeli.

Modaya ayak uydurmayı seven hanımlar için moda saçlardan başlarken 2013 yılında pek çok farklı saç modelleri ve renkleri trend olacak. Modayı yakından takip eden hanımlar 2013 yılında trend saç renklerinin bal rengi ve kiremit rengi olduğunu görecekler. Artık siyah rengi tercih etmeyen kadınlar pek çok farklı saç renklerini gözden geçirir iken 2013 modasında bu renkler özellikle ünlü isimlerin saçlarında görüldüğü için kadınlar tarafından tercih ediliyor.

2013 saç trendleri arasında pek çok farkı modeller de dikkat çekmekte. Artık düz ve sade saçlardan sıkılan kadınlar için yeni trend saç modelleri genellikle kısa ve kabarık saçlardan oluşacak. Saçlarını yeni yılın gelmesi ile birlikte değiştirmek isteyen kadınlar kuaför salonlarında en çok kabarık saç modellerini yaptırmayı tercih ediyorlar.

Kadınların saçlarına olan büyük ilgisi nedeni ile pek çok kez kıyamadıklarını da biliyoruz. Saçlarınızı yıpratmadan değiştirmek istiyorsanız öncelikle saç bakımına büyük önem göstermeli ve dikkat etmelisiniz. 2013 yılında saçlarınız ile herkesi etkilemek sizin elinizde olurken kuaförünüze giderek bu saç modellerini ve saç renklerini kendi saçınız için uygulayabilirsiniz.

Modaya ayak uydurmak ve 2013 yılında da en güzel kadınlar arasında yer almak istiyorsanız alışverişe çıkmadan önce muhakkak kuaförünüze uğrayın.


Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.