Yeni sezonun en güzel 5 makyaj trendi

Yeni sezonun en güzel 5 makyaj trendi
Güncelleme:

İşte yeni sezonda en sık karşılaşacağımız 5 makyaj trendi...

2016\'da moda trendlerinde olduğu gibi makyajlarda da renklilik söz konusu. Özellikle mavi eyelinerlar, ombre rujlar ve pembe farlar yeni sezonun gözdesi olacak gibi görünüyor. İşte 2016\'nın en güzel 6 makyaj trendi...

1. Kırmızı ruj ve nude gözler

Kırmızı rujun trend olmadığı bir sezon neredeyse hatırlamıyoruz. Görünümünüze zamansız güzellik ve seksilik katan kırmızı rujlar 2016\'da biraz daha pembe alt tonlu olacak. Göz makyajında ise nude farlar ve rimel sürülmüş kirpikler olacak.

3. Bronz allıklar

Sanki güneşte hafif bronzlaşmışsınız gibi bir etki yaratan krem bronzer allıklar, sezonun en sevilen makyaj trendlerinden biri olmaya aday. Özellikle nude tonlu makyajlarda krem bronzerlar görünümünüzü daha göz alıcı bir hale getirecek.

3. Mavi eyeliner ve farlar

Tıpkı moda trendlerinde olduğu gibi makyajda da bu yıl çok renklilik söz konusu. Özellikle baskın maviler ve turkuaz eyeliner\'lar yaz makyajlarının vagzeçilmezi olacak gibi görünüyor.

4. Ombre etkili koyu dudaklar

2015\'te makyaj çantamızdan çıkarmadığımız kahverengi, bordo ve koyu mürdüm rujlar yeni sezonda da bizimle olacak. Ancak bu sezon koyu dudaklarda ombre etkisini de göreceğiz.

5. Pembe ve şeftali tonları

Pembe tonları genellikle dudaklarda kullanmaya alışkınız ama 2016\'da şeftali allıklar, doğal tonlara yakın pembe farlar, ilkabahar makyajlarında favorilerden biri olacak.