Mutsuz ilişkini bugün bitir !

Mutsuz ilişkini bugün bitir !
Güncelleme:

O değersiz ilişkiden kurtulamamanızın nedeni bu olabilir..

 

LEYDİTÜRK ÖZEL / Kadınlar genelde mutsuz oldukları bir birliktelik yaşıyabiliyor ve bir türlü bunu sonlandıramıyorsa bizce 5 ana nedeni olabilir.
 
1. Ailenizi ilişkiniz ile ilgili verilecek kararlarda daha uzak tutmaya çalışın. Kendinizinden bir şeyleri ailenizle paylaşabilir ve fikir alabilirsiniz fakat hiç bir zaman 100% ailenin yönlendirmesiyle haraket etmek yerine kendi önceliklerinizi ve değerlerinizi düşünün. 3 özelliğini anneniz seviyor veya sadece geleceği parlak diye sizi düşünmeyen ve ilgisiz bir insanla hayatınızı geçirmeyin.
 
2. Kadınlar çoğu zaman da ''ondan daha iyisini bulamam'' diyerek ilişkilerini noktalamıyor. İşte burda durup düşünmek gerek çünkü belli ki siz kendinize olan güveninizi kaybetmişsiniz demektir. Unutmayın gerçekçi olmakla birlikte size değer veren birini bulmak kolaydır çünkü zaten şimdiki ilişkinizde mutluluk yok..
 
3. Yalnız kalma sendromu bir çok kadının yüzleşemediği bir sorundur ve kabul etmesi zordur. Sadece yalnız kalırım korkusuyla bir ilişkiye devam etmeniz ilk önce kendinize saygısızlık. Daha sonraki etapta unutmayın ki siz kendinize güvenen ve barışık bir görüntü çizdikçe etrafınızdan sizin gibi insanlar eksik olmayacaktır
 
4. Belki bir gün değişir.. Evet onun değişmesi kulağa güzel geliyor ama genelde bu başarılı olamaz çünkü insanların tarz ve tavırları zor değişir. Böyle ucu açık bir umuda tüm romantik hayallerinizi bağlamak ister misiniz?
 
5. Cinsel uyumluluk yakalamak güçtür ve kadınlar bunu öne sürerek ayrılmak istemezler o mutsuz ilişkiden. Unutmayın ki dünya üzerine 7 milyar insan yaşıyor, deniz engin ve sizi tatmin edecek insandan sadece 1 tane olması neredeyse imkansız..  
 
Lifescript