Flo ile hem şık, hem rahat olun

Flo ile hem şık, hem rahat olun
Güncelleme:

Flo’nun 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonuyla kadınlar şık ve rahat olacak.

2013 Sonbahar/Kış sezonunda da kadınların gözdesi FLO’nun ayakkabıları olacak. Yeni sezonda kalite ve uygun fiyat avantajı ile karşımıza çıkan FLO tasarımları kıyafetleri gölgede bırakacak modelleri ile her zevke ve her yaşa hitap ediyor.

2013 Sonbahar/Kış sezonunda kadınsı hatlar var olmaya devam ederken, kış sezonunda maskülen çizgiler de kendini gösterecek. Tahtını yaz sezonunda sağlamlaştıran FLO’nun zımbalı ayakkabılarını, kış sezonunda her tarzda her modelde bol bol göreceğiz.

Sezonun öne çıkan tüm tarzları ile rahtlıkla kombinleyebileceğiniz FLO’nun 2013 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki maskülen modeller, birbirinden şık ve rahat... Düz ve topuklu olarak iki farklı tarza sahip koleksiyonun en gözde parçalarından FLO’nun bağcıklı maskülenleri gündelik hayatta rahatlıkla kullanılabilecek. Daha şık olan topuklu modeller ise hem gündüz hem gece için ideal bir seçim.

Ev rahatlığını sokaklara taşıyan FLO’nun yeni sezondaki süslü slipper’ları ise zımbalısından püsküllüsüne kadar birçok alternatif sunuyor. FLO’nun süslü slipperlar’ını dar paça ve boyfriend pantolonlarla ya da tam aksine elbise ve eteklerle her şekilde rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. FLO’nun rengarenk ve süslü slipper modelleri, gece gündüz demeden sokakta, ofiste her yerde evindeymiş gibi rahatça yürüyebilmek isteyenler için...

FLO, kışın bile spor ayakkabıdan vazgeçmem diyenler için de hem rahatlığı hem de yerden yüksekliği ile ön plana çıkan kalın lastik tabanlı ayakkabıları sunuyor. Creepers diye adlandırılan kalın lastik tabanlı ayakkabıları, gündüz dar paça bilekte biten jeanler ve şortlarla çok rahat kombin edebilirsiniz.

Bu sezon FLO’nun biker botları da, altın ve gümüş seçenekleriyle farklı tarz zımbalar ve motiflerle çok daha göz alıcı haliyle karşımızda olacak. FLO’nun Western botları, rahat ve salaş görünmeyi seven kadınlar için en doğru seçimlerinden biri. Binicilik kökenli chelsea botlarını ise yeni sezonla birlikte platform taban olarak da göreceğiz. Rahat ve şık görünmek isteyen kadınlar için uygun alternatifler sunan FLO’nun chelsea botları düz, topuklu ve dolgu taban olarak her yaşta kadının rahatlıkla kullanabileceği türden...

Kürklü botlar, kış sezonunda da bayrağı teslim edeceğe benzemiyor. FLO’nun ayaklarınızı birbirinden renkli modeller ile ısıtacak kürklü ve her kıyafete uygun uzunluktaki botlarını dar pantolonlarla ve eteklerle çok rahat kullanabileceksiniz.

FLO’nun yeni sezonunda göreceğimiz bağcık yoğunluklu military botlarında fermuarında olması kullanım kolaylığı sağlıyor. Kalın topuklar, tokalı bot ve çizmeleriyle FLO kadını sonbahar kış sezonunda da çok şık olacak.

FLO’nun 39.99 TL’den, başlayan 2013 Sonbahar/Kış sezonu koleksiyon modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.