İrfan Home'dan \"Koş, Yetiş!\" kampanyası

İrfan Home'dan \"Koş, Yetiş!\" kampanyası
Güncelleme:

İrfan Home’un Avcılar mağazasının yanında açtığı geleneksel İndirim Çadırı'nı kaçırmayın...

Senetli ve taksitli alışverişin önemli mağaza zincirlerinden İrfan Home’un, Avcılar mağazasının yanında açtığı geleneksel İndirim Çadırı’nda; 799 TL’lik Çamaşır Makinesi 399 TL’ye, 679 TL’lik Bulaşık Makinesi 399 TL’ye, 474 TL’lik ses sistemi 99 TL’ye ve 99 TL’lik yorgan 9 TL’ye satılacak… Kampanyanın “sınırlı sayıda” ürün için geçerli olacağı önemle vurgulandı.

Senetli ve taksitli alışverişin liderlerinden, 2014 Uluslararası Tüketici Kalite Ödülü sahibi İrfan Home Gallery, Avcılar mağazasının yanında yer alan geleneksel İndirim Çadırı’nda, yılbaşına özel farklı bir indirim kampanyasına daha imza atıyor.

20 Aralık Cumartesi günü saat 10:00’da start verilecek kampanyada, 799 TL’lik Çamaşır Makinesi 399 TL’ye, 679 TL’lik Bulaşık Makinesi 399 TL’ye, 474 TL’lik ses sistemi 99 TL’ye ve 99 TL’lik yorgan 9 TL’ye satılacak… İrfan Home Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Başar, bu ürünlerdeki özel kampanyanın kesinlikle sınırlı sayıda ürün için geçerli olacağını ama İndirim Çadırı’nda yer alacak tüm ürünlerde çılgın indirimlerin uygulanacağını vurguladı. Başar, tüm kampanyanın stoklarla sınırlı olacağının da altını çizdi.

İrfan Home’un Avcılar mağazasının yanında yer alan geleneksel İndirim Çadırı’nda başlayan kampanyada; bu 3 ürün dışında, LCD televizyonlardan, notebooklara, akıllı telefonlardan, tablet bilgisayarlara, mobilya takımlarından, çeyiz paketlerine kadar sayısız ürün çılgın indirim oranlarıyla satışa sunuluyor.

1966 yılında Fatih'te İrfan Kodaloğlu tarafından kurulan İrfan Home Gallery’nin, halihazırda, Avcılar, Kocamustafapaşa, Arnavutköy, Esenyurt, Mimaroba ve Eyüp’te mağazaları bulunuyor.