Bu sezon neon renkler her yerde

Bu sezon neon renkler her yerde
Güncelleme:

Neon renkleri kullanırken bazı ayrıntılara dikkat etmek gerekir.

Bu sezon her mağazada her yerde görmeye başladığımız neon renkler yaza cıvıl cıvıl damgasını vurdu. Elbiselerde, pantolonlarda, ayakkabılarda, çantalarda, bilekliklerde, kolyelerde, ojelerde, bluzlarda oldukça fazla kullanılmaya başlanan neon renkler adeta yazın cıvıl cıvıllığını sıcaklığını hissettiriyor.

Neon renkleri kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli kurallar
Birden fazla neon parçayı aynı anda kullanmayın. Bu yaz yine çok moda olan jean etek ya da şortunuzun üzerine neon renklerde salaş bir bluz tercih edebilirsiniz. Ya da neon parçaları beyazlarla kombinleyip yumuşatabilirsiniz.

Gece içinse daha çok aksesuarlarda kullanırsanız hem dikkat çekici, hem de şık olabilirsiniz. Çünkü bu renkler özellikle gece kendini çok daha fazla gösterecektir. Bu yüzden büyük parçalar yerine küçük ayrıntılarda kullanmanızda yarar var.

Yazın ilerleyen günlerinde yanık teninizle neon renklerin buluşması şüphesiz çok daha çekici görünmenizi sağlayacak. Eğer plajda da neon renkleri seçecekseniz yine dikkatli davranmanızda fayda var. Mayo ve bikinilerinizde kullanacaksanız aksesuar ve pareolarınız için koyu tonlardan seçin, düz renklerle kombinleyin.