Dockers by Gerli ile konforlu adımlar

Dockers by Gerli ile konforlu adımlar
Güncelleme:

Dockers by Gerli, sportif erkeklere özel konforlu adımlar sağlıyor.

Her mevsimin vazgeçilmezi olan spor ayakkabılar, Dockers by Gerli’de her tarza hitap eden renk alternatifleriyle erkeklerin karşısına çıkıyor. Trendleri yakından takip eden sportif erkekler, Dockers by Gerli’nin ilkbahar/yaz koleksiyonunda yer alan spor ayakkabılarla şık ve rahat adımlarla buluşuyor.

Gece ve gündüz kullanımı için ideal olan Dockers by Gerli’nin sportif ayakkabıları; bej, mavi, lacivert, kırmızı, yeşil gibi renklerden oluşuyor. Spor ayakkabılarda tekstil ve denim detayları da dikkat çekiyor. Yaz mevsiminin habercisi olan beyaz tabanlar her renkteki modele eşlik ederken; belirgin dikiş ve şerit detayları da farklılık arayan erkekler için ideal. Kırmızının ön planda olduğu iki renkli bağcıklar ve sezonun modası olan renk blokları da Dockers by Gerli koleksiyonundaki spor ayakkabılara eşlik eden detaylar arasında yer alıyor.

Dockers by Gerli’nin 2014 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nu daha yakından görmek için FLO ve Dockers by Gerli mağazalarını; www.flo.com.tr/dockers ve www.dockersgerli.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.