Sevgilinizde modaya ayak uydursun

Sevgilinizde modaya ayak uydursun
Güncelleme:

Kış aylarında vazgeçilmezler arasında yer alan montlar birbirinden güzel modelleri ile 2013 yılında da hayatımıza renk katacak.

LEYDİTURK.COM/ ÖZEL

2013 yılına girdiğimiz bu soğuk kış günlerinde yeni mont almak isteyenler için deri mont modellerini tanıtmak istiyoruz. Hem erkekler için hem de bayanlar için önemi oldukça fazla olan montların seçiminde bu yıl deri mont modelleri oldukça fazla tercih edilecek. Erkekler tarafından daha fazla tercih edilecek olan deri mont modelleri arasında siyah ve kahverengi deri mont modellerinin oldukça fazla üretildiğini ve erkekler tarafından tercih edildiğini söyleyebiliriz.

Erkekler için pek çok büyük markanın yeni yıl koleksiyonunda yer verdiği deri mont modelleri vitrinlerde ki yerini çoktan aldı. 2013 erkek deri modellerinde yapılan pek çok değişiklik ise gözümüze çarpmakta. Özellikle geçtiğimiz yıllarda deri mont modelleri daha sade ve tek renk olur iken 2013 erkek deri modellerinin üzerinde desenlere de yer verildiğini görmekteyiz. Bunun yanı sıra deri montların sol köşelerinde armaların kullanıldığını da görüyoruz.

Dış görünüm kadar 2013 erkek deri mont modelleri kış aylarında sizleri üşütmemesi için içleri yünlü olarak üretilmeye başlanmış. İçi yün olan deri mont modelleri erkekler tarafından tercih edilir iken yeni yılda üşümek istemeyen ve şık görünümlerinden taviz vermek istemeyen erkeklerin deri mont modelleri tercih ettiklerini görmekteyiz. Siz de hem şık ve etkileyici görünmek hem de kış aylarında üşümek istemiyor iseniz 2013 erkek deri mont modellerinden birine sahip olabilirsiniz.