Yeni İnci Hin Serisi ile kusursuz görünün

Yeni İnci Hin Serisi ile kusursuz görünün
Güncelleme:

Özel bir gecede, şık abiyelerin içindeyken kusursuz bir güzelliğe sahip olmak Yeni İnci ile mümkün...

Yeni İnci\'nin Hin serisinde yer alan ürünler; iç giyimdeki kusurları ortadan kaldırarak, şıklığın en göz alıcı halini keşfetmenizi sağlıyor. 

Hin serisiyle gizli güzelliği keşfe çıkın

Yeni İnci Hin serisinde yer alan 11 çeşit ürün; tüm bedeni olduğundan daha kusursuz göstererek, şıklığınıza gölge düşmesine engel oluyor. Markanın Hin serisindeki ürünler; göğüs arası kırışıklık önleyici sütyen, pop up külot, 100P sütyen, sütyen askı seti, silikon ped, göğüs ucu kapatıcı, çok amaçlı bant, beden büyütücü kopça, push up ürünler, agraf, yedek askı ve çapraz sırt aparatı gibi kişiye özel önerilerden oluşuyor.

Hin serisi, her kıyafet için kişiye özel seçenekler sunuyor

Yeni İnci\'nin Hin serisi, özel günlerde giyeceğiniz giysileriniz için, farklı ihtiyaçlar için geliştirilen özel ürünleriyle kadınların yardımcısı oluyor. Yeni İnci\'nin geliştirdiği 100P sütyenler, askılar giysinin modeline göre 100 farklı şekilde bağlanabiliyor. Serideki bir diğer ürün pop up külot; silikonlu yapısıyla kalça bölgesinde dolgunluk sağlıyor. Kumaş ve denim pantolonlarla kullanılabilen bu ürün, izini belli etmemesiyle özel günlerde mükemmel görünüm sağlıyor. 

Seride yer alan göğüs arası kırışıklık önleyici sütyen; yatarken iki göğüs arasına yerleştirilerek kullanılıyor ve oluşan kırışıklıkları yok ettiği gibi, yenilerinin oluşmasını da engelliyor. Markanın bir diğer yenilikçi ürünü göğüs ucu kapatıcı, ince ve dar giysilerin altından göğüs ucunun belli olmasını engelliyor. Hin serisinde yer alan çok amaçlı bant ise; gömlek ya da bluzların düğme aralarında, etek yırtmaçlarında, elbise kenarlarında kullanılabiliyor. 

Markanın bu çok özel ürünleriyle siz de gizli iç güzelliğinizi yeniden keşfedebilir, her anınızda kusursuz şıklığın tadını çıkarabilirsiniz.