Sephora’dan İstanbul Shopping Fest’e özel makyaj menüsü

Sephora’dan İstanbul Shopping Fest’e özel makyaj menüsü

İstanbul Shopping Fest’e özel hazırlanan makyaj menülerindeki Sephora ürünlerinde %35’e varan indirim fırsatı sunuyor…

Sephora’nın renkli ve eğlenceli dünyası İstanbul Shopping Fest (ISF) ile buluşuyor. 9-29 Haziran tarihleri arasında Shopping Fest’e özel oluşturulan “Makyaj Menülerinde” %35’e varan indirim kozmetik tutkunlarını bekliyor. Menülerde, maskara, göz kalemi, far, allık, ruj seçeneklerinin yanı sıra pudra, fondöten, gözaltı kapatıcısı gibi ürünler de yer alıyor. Sephora mağazalarına gelen makyaj tutkunları en favori makyaj ürünlerini yeşil, turuncu, pembe ve mor menüleri renklerine göre seçerek istediği menünün sağladığı avantaja sahip olabiliyorlar.

Sephora indirim menüleri

Turuncu Menü: Göz Kalemi, Tekli Far, Kapatıcı Allık Fiyatı: 107 tl yerine 67 tl

Yeşil Menü: Mascara, Eyeliner, Tekli Far, Ruj Fiyatı: 123 tl yerine 79 tl

Pembe Menü: Pudra, Maskara, Tekli Far, Ruj, Fiyatı: 125 tl yerine 89 tl

Mor Menü: Maskara, Fondöten, Allık, Gloss Fiyatı: 134 tl yerine 99 tl

*Kampanya kendi renk etiketi yer alan ürünlerde geçerlidir.

Sephora’dan ISF’ye özel ardı ardına etkinlik…

Sephora, 9 Haziran tarihinde Shopping Fest’e özel bir etkinlik düzenliyor. Demirören AVM mağazasında gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında kozmetik tutkunlarını birbirinden özel sürpriz hediyeler bekliyor. Demirören AVM girişinde kurulacak alanda dünyaca ünlü marka Make Up Forever tarafından makyaj uygulaması gerçekleştirilecek ve çok özel hediyeler verilecek.

14-15 Haziran’da ise Galatasaray meydanında kurulacak özel alanda "Ekspres Makyaj Uygulaması" gerçekleştirilecek. Ayrıca makyaj alanını ziyaret eden herkese verilecek kuponla, İstiklal Mağazası’ndan 1 adet deluxe boy maskara hediye edilecek.

Sephora mağazalarına uğrayan kozmetik tutkunları Sephora ve Sadece Sephora’da satılan Benefit, Make up For Ever, Nars, Strivectin, Too Faced, Rexaline, Erborian gibi markaların yanı sıra, dünyaca ünlü  lüks kozmetik markalarından Lancome, YSL, Dior, Chanel, Estee Lauder, Givenchy, Guerlain, La Praire, Sisley,
Shiseido, Clarins ve Clinique’ten sürpriz hediyelerin yanı sıra profesyonel makyaj ekibi tarafından
ücretsiz makyaj uygulaması ve eksper cilt bakım uzmanları tarafından ücretsiz cilt bakımı uygulamalarından yararlanabiliyorlar.

Ayrıca Sephora mağazalarında bulunan Benefit Kaş Servisi barında Benefit’ten yaptığınız herhangi bir ürün alışverişinde kaş şekillendirme, kaş boyama, kirpik takma gibi servislerden ISF 'ye özel %20 indirimden faydalanabilirsiniz.