18 Nisan haftasında yükselen burcunuz neler söylüyor ?

Güncelleme:

18 Nisan haftasında yükselen burcunuz neler söylüyor ? - Resim : 1

Öncelikle şunu unutmamak gerekir. Gezegenler bizim yerimize karar veremezler. Olaylara, insanlara ve durumlara vereceğimiz karşılıklar bizim etkilenme düzeyimizi belirler. Güneş-Pluto gerginliği yükselen burçlara göre farklı konularda devam edecek. Hafta sonunda yaşanan dolunayın verdiği zıtlaşma eğilimi 18 Nisan hafta başından itibaren azalıyor. Ancak hafta boyunca Ay diğer gezegenlerle gergin açılar oluşturmaya devam edecek. Satürn Merkür kare açısı yüzünden iletişimler, okuma, yazma, konuşma ya da görüşme gibi etkinliklerde kısıtlanma, kopma, bitme, bozulma, küsme ya da benzer sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Balık burcundaki Venüs, Jüpiter ve Neptün kümeleşmesi; huzur, barış, inanç, aşk ve sanatçı duyguları canlandırsa bile; asla gerçeklerden uzaklaşmamalı, ölçülü ve kontrollü olmalısınız.

YÜKSELEN YAY: Bu hafta yine sizin için öne çıkan konular; kişisel eğlence alanınız, yeni flörtleşmeler, çocuklar ve kendinizi gösterme isteğiniz olacak. Borsa, döviz ya da kumar gibi spekülatif ve riskli alanlardan uzak durun. Bu hafta sizin için yoğunlaşan ve öne çıkan konuları, aynı zamanda para da kaybettirebilir. Bu yüzden öfkenizi kontrol edemeyebilir ve diğer insanlara baskı yapabilirsiniz. İş ortamında; görüşme, anlaşma ya da yazışma gibi konularda kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu alanda daha esnek olmalısınız. Sabit fikirli olmakta ısrar ederseniz bu durum; bitmelere, kopmalara ya da küsmelere kadar gidebilir. Huzur ve başarı alanınız; aile ile birlikte yapacağınız geziler, evde zaman geçirmeler ya da sevgi duygularınızı paylaşacağınız benzer durumlardır. Ancak, gerçeklerden uzaklaşmamak ve ölçülü olmak zorunda olduğunuzu unutmayın.

YÜKSELEN OĞLAK: Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da sizin için öne çıkan konular; aile, ev, çocukluk anıları, vatan, doğup büyüdüğünüz yer ve aile büyükleridir. Kendinizi öne çıkarma, otorite kurma ve diğer insanları baskı ile yönetme isteğiniz kontrolsüz öfke patlamaları ve zorlayıcı durumlar yaratabilir. Çocuklar, flörtleşmeler, eğlence ve spekülatif para hareketleri gibi konularda yapacağınız görüşmeler, yazışmalar ya da anlaşmalar bu hafta kısıtlanma altına girebilir. Bu gibi nedenler yüzünden maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Tek taraflı bakış açısı zararlıdır. Konuları birkaç yönden düşünerek paranızı korumalısınız. Huzur ve başarı alanınız; kardeşler, yakın akrabalar ya da yakın çevrenizdir. Birlikte kısa gezilere, kısa eğitimlere katılabilir, sıcak görüşmelerle karşılıklı sevgi duygularınızı paylaşabilirsiniz. Romantik ya da inançla ilgili yazılar bu aralar sizin çi daha uygun görünüyor. Gerçeklerden uzaklaşmadan ve ölçülü olmak koşuluyla...

YÜKSELEN KOVA: Bu haftanın öne çıkan konuları geçen hafta olduğu gibi kardeşler, yakın akrabalar, yakın çevre, iletişimler, kısa geziler ya da haberleşmelerdir. Ancak, bu konular yüzünden psikolojinizi oldukça zorlayacak yıkıcı durumlar yaşayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol etmeli ve diğerlerine karşı zorlayıcı olmamalısınız. Aile, ev, vatan ya da aile büyükleri ile yapacağınız yazışmalar, görüşmeler, haberleşmeler ya da anlaşmalar bu hafta kısıtlanma altına girebilir. Bu kısıtlanmalar ya da engelli durumlar; katı, soğuk ve inatçı davranışlarınız yüzünden olabilir. Bu yüzden onlara karşı daha esnek ve anlayışlı olmalısınız. Huzur ve başarı alanınız maddi kazançlarla ilgilidir. Manevi duygularınızı, sezgilerinizi ve belki de sanatçı yeteneklerinizi kullanarak para kazanma olasılığı vardır. Ancak dikkat, mutlaka gerçekçi ve ölçülü olmalısınız. Pembe düşler ve kontrolsüzlük şansınızı tersine çevirip, kazanç yerine kayıplar da getirebilir.

YÜKSELEN BALIK: Bu haftanın da önemli konusu paradır. Yatırımlarınız, maddi değeri olan şeyler, birikimleriniz, alacaklarınız ya da borçlarınız için dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle gruplaşmalardaki, toplantılardaki ya da benzer amaçla bir araya geldiğiniz insan gruplarındaki önemli değişimler size para kaybettirebilir. Baskı altında kalabilirsiniz, gruplardan dışlanabilirsiniz ya da başkalarına baskı yaparak yıkıcı durumlara neden olabilirsiniz. Kardeşler, yakın akrabalar ya da yakın çevreniz ile yapacağınız görüşmeler, haberleşmeler ya da diğer anlaşmalar bu hafta kısıtlanabilir, engellenebilir ya da zorlaşabilir. Bu durum psikolojik bunalıma neden olabilir. Hastane ya da tutukluluk gibi konular gündeme gelebilir. Olabildiği kadar anlayışlı olmalı, katı ve inatçı davranışlarınıza devam etmemelisiniz. Huzur ve başarı alanınız; yapacağınız nazik başlangıçlar, sıradan çevresel ilişkileriniz, dış görünümünüz, çekiciliğiniz, yeni tanışmalar, yeni aşklar, yardımsever ve bilge davranışlarınızdır. Gerçeklerden uzaklaşmamak ve ölçülü ollmak gerektiğini unutmayın.

YÜKSELEN KOÇ: Geçen hafta olduğu gibi yine; çevresel davranışlar, yapacağınız başlangıçlar, heyecan ateşinizi düşürmek ve öfkenizi kontrol etmek önemli ve öne çıkan konularınızdır. Buna dikkat etmezseniz; meslek, sosyal konum, toplumdaki rolünüz, gelecek ya da kariyer planlarınız alt üst olabilir. Yaralanmalar ya da eski sağlık sorunları da gündeme gelebilir. Baskı altında kalabilir ya da başkalarına zorbalık yapabilirsiniz. Spor yapmak ya da toprakla uğraşmak iyi gelir. Bu hafta konusu; para, yatırımlar, birikimler, alacaklar ya da borçlar olan anlaşmalar, görüşmeler, iletişimler yapmak ya da imza atmak sakıncalıdır. Grup tanışıklığı ya da benzer amaçla bir araya geldiğiniz kişilerle olan sorunlar, mantıklı düşünmenizi engelliyor ve para konusunda doğru adımları kısıtlıyor. Huzur ve başarı alanınız; maneviyat, sanat, su gezileri, gizli aşklar, gizemli konular, inançlar ya da diğer soyut konular olabilir. Kontrolünüzü ve ölçünüzü kaçırmamak ve gerçekçi olmak koşuluyla...

YÜKSELEN BOĞA: Psikolojik ağırlıklı soyut konular bu hafta da öne çıkıyor. Bitirmeniz gereken ve artık ağırlık yapan bir şeyi sonlandırmanız gerekebilir. Hastanede kalmak, kısıtlı ya da tutuklu kalmak gibi durumlar gündeme gelebilir. Gizli düşmanlar kuyunuzu kazabilir. Olabildiği kadar soğukkanlı, ağırbaşlı ve sakin kalmalısınız. Adalet, hukuk, yabancı ülkeler, yüksek eğitimler, din, yabancı kültür, büyük çaplı konular ya da devlet işleri gibi alanlarda zorlayıcı bitişlerle karşılaşabilirsiniz. Yeni durumlara hazırlık yapmanız gerekebilir. Baskı altında kalabilirsiniz ya da başkalarına baskı yapabilirsiniz. Öfke kontrolü şarttır. Yoksa sıkıntı büyüyebilir. Çevresel iletişimleriniz iyi olabilir, ancak aynı alışkanlıkları meslek ortamında ya da yöneticilerle olan ilişkilerde göstermek doğru değildir. Onlarla daha nazik, esnek, anlayışlı ve yumuşak iletişimler kurmalısınız. Yoksa, meslek alanı sıkıntıya girebilir. Huzur ve başarı alanınız; gruplaşmalar, soyut konuların ağırlık kazandığı toplantılar ya da su gezileri olabilir. Ölçülü kalırsanız; buralarda saygı görebilir, hatta parayı ya da aşkı da bulabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Gruplaşmalar, sosyal tanışıklık, benzer amaçla bir araya geldiğiniz insanlar ve toplantılar bu haftanın da önemli konusu olmaya devam ediyor. Buralarda kontrolsüz öfke ve diğerlerini yönetme isteğiniz başınıza iş açabilir. Cinsel yakınlaşma isteğiniz ve gizli düşünceleriniz yıkıcı sonuçlar getirebilir. Baskı altında kalabilir ya da diğerlerine baskı yapabilirsiniz. Bu gibi kontrolsüz öfke gösterileri ayrıca, başkalarına ait maddi olanaklardan yararlanmanızı da engeller. Miras, vergi, gibi konularda sıkıntı yaratır. Yabancılar, eğitimler, yurt dışı konular, inançlar, büyük çaplı konular ya da yabancılarla yazışmalar, görüşmeler ve anlaşmalar bu hafta kısıtlanabilir ya da engellenebilir. Bu durum sizde psikolojik baskı yaratabilir. Gizli bir düşman arkanızdan dedikodu yapabilir. Huzur ve başarı alanınız; meslek, yöneticilerle ilişkileriniz, toplumsal konumunuz ya da kariyer planlarınızdır. Pembe düşlere kapılıp gerçeklerden uzaklaşmadan duygu ve sezgilerinizi kullanarak mesleğinizde yaratıcı yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Terfi almak ya da evlenmek için uygun zamandır.

YÜKSELEN YENGEÇ: Geçen hafta olduğu gibi, bu hafta da; mesleğiniz, yönetici ilişkileriniz, gelecek planlarınız ve toplumsal konumunuz için önemlidir. Ancak fazla heyecan, diğerlerini yönetme isteği, baskıcı yöneticilik, kontrolsüz öfke gösterileri yüzünden hem toplum gözünde bıraktığınız algıyı, hem de evlilik ya da birlikteliğinizi zedeleyebilirsiniz. Öfke kontrolü yapmazsanız, ilgili konularda zorlanmalar ya da bitişler sizi bekliyor olacak. Sosyal gruplaşmalar üzerinden beklediğiniz cinsel yakınlaşmalar bu hafta size sıkıntı yaratabilir. Gruplardan dışlanabilirsiniz, iletişimleri bitirebilirsiniz. Ortaklı paralar ya da başkalarının maddi olanakları bu hafta kısıtlanabilir ya da engellenebilir. Katı ve inatçı davranışlar durumu daha çok zora sokar. Huzur ve başarı alanınız; yabancılar, yüksek eğitimler, inançlar, astroloji, hukuk davaları, devlet işleri ya da kültürel konulardır. Duygu ve sezgilerinizi kullanarak bu alanlardan saygı görebilir, su gezilerine gidebilir, para kazanabilir ya da sevgili bulabilirsiniz. Tek yapmanız gereken; gerçekçi, kontrollü ve ölçülü kalmaktır.

 YÜKSELEN ASLAN: Sizin için bu haftanın önemi konuları yine; yabancılar, din, kültür, yüksek eğitimler, uzak geziler, adalet, devlet işleri, büyük hedefleriniz ve büyük çaplı işleriniz olacak. Otoritenizi; diğerlerine baskı kurmak, emirler yağdırmak ve onları sert biçimde yönetmek için kullanmak isteyebilirsiniz. Ancak bu size zarar getirir. Fiziksel sağlığınızda bozulma, psikolojik çöküntüler, iş ortamında ya da iş arkadaşlıklarınızda ya da alt kademede çalışan kişilerde; kopma, bitme ya da ayrılmalar görülebilir. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Meslek alanı, gelecek planları ve ve yöneticilerle olan kötü iletişimleriniz eş ya da sevgili ilişkinizi de olumsuz etkileyebilir. Tek taraflı bakış açısı, katılık ve inatçılık bazı anlaşmalarınızı engelleyecek gibi görünüyor. Huzur ve başarı alanınız; cinsel yakınlaşmalar, derin ve ölüm ötesi soyut konular olabilir. Eşinizle olan ortak paralar, başkalarına ait maddi olanaklar, miras ya da vergi gibi konularda da şansınız var. Ölçülü kalarak; yaratıcılığınızı, duygularınızı ve sezgilerinizi bu alanlarda kullanıp kazanç elde edebilirsiniz.

 YÜKSELEN BAŞAK: Geçen hafta olduğu gibi bu haftanın da önemli ve zorlu konuları; başkalarının maddi olanakları, ortaklı paralar, miras, vergi, sigorta ya da cinsel yaşamınızla ilgilidir. Ölüm ötesi konular ya da büyü gibi alanlara ilgi duyabilirsiniz. Çocuğu olanlar için sağlık sorunları gündeme gelebilir. Yeni sevgili ya da cinsel arayışlarınız sıkıntılı ve bitme eğilimindedir. Borsa, döviz, kumar gibi riskli alanlardan uzak durmakta yarar var. Çünkü ufukta kayıplar görülüyor. Uzaktaki insanlarla haberleşmeler, hukuk davaları, anlaşmalar, sözleşmeler, eğitimler ya da inançla ilgili konular bu hafta iş ortamı ya da sağlıkla bağlantılı olarak kısıtlı ya da engellidir. İş ortamında katı ve inatçı davranışlar, tek taraflı düşünceler ve uzlaşmaz davranışlar; küsmeleri, bitmeleri ya da önemli sağlık sorunlarını tetikleyebilir. Huzur ve başarı kazanabileceğiniz alanınız; evlilik, birliktelik, ortaklık gibi yakın ikili ilişkilerdir. Bu alanda; eşit, adil, duygusal, sezgisel ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak içsel mutluluğu ve sevgiyi bulabilirsiniz. Eşinizle su kenarı geziler ya da romantik anlar eski bir aşkı tazeleyici olabilir. Ölçülü olmayı unutmayın.

 YÜKSELEN TERAZİ: Bu haftanın önemli ve zorlayıcı konusu, geçen hafta olduğu gibi; evlilik, beraberlikler, ortaklıklar ve yakın ikili ilişkilerdir. Olabildiği kadar, öfkenizi ve sert yönetici tavrınızı kontrol altında tutmalısınız. Yoksa bu davranışlar aile ve ev yaşamında, aile büyükleri ile olan ilişkilerde de bitirici yönde çalışır. Sadece kendi isteklerinize odaklanıyor ve diğer insanları zorluyorsunuz. Buna devam ederseniz kayıplar ya da daha zorlayıcı durumlar yakındır. Aile büyüklerinden birisinin sağlık sorunu olabilir. Yeni flörtleşme ya da cinsel yakınlaşma arayışlarınız ve bunun için yapacağınız iletişimler suya düşecek gibi görünüyor. Belki de çocuklardan gelecek bir kısıtlanma sizi bekliyor olabilir. Ortaklı paralarla ilgili hiçbir yere imza atmayın. Keyifsiz bir hafta olabilir ama yine de iş ortamı, iş arkadaşları, fiziksel ve ruhsal sağlık alanında, günlük işlerde ve bakımını üstlendiğiniz kişilerle olan ilişkiler için huzur verici bir haftadır. Bu alanda duygu ve sezgileriniz de yüksek olacağı için, belki de aşkı burada bulabilirsiniz. Gerçekçi ve ölçülü olmayı unutmayın.

 YÜKSELEN AKREP: Geçen hafta olduğu gibi bu haftanın da önemli konuları; sağlık, eski bir sağlık sorunu, iş ortamı, iş arkadaşları, sorumluluklarınız ve bakımını üstlendiğiniz kişilerdir. Bu alanda öfkelisiniz, diğerlerine ve özellikle alt kademede çalışanlara karşı sert yönetici havasındasınız. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, yakın çevreniz ve iletişimlerinizde aynı baskıcı ve öfkeli dili kullanma eğiliminiz, onlarla olan görüşmeleri koparmaya kadar götürebilir. Sevgili ya da eş gibi yakın ikili ilişkilerde iletişim kopukluğu olabilir. Aile ya da aile büyükleri ile olan sıkıntılı durumlar, eş ilişkilerini de olumsuz etkiliyor gibidir. Daha anlayışlı ve esnek olmak gerekiyor. Huzur ve başarı kazanabileceğiniz alanlar; yeni flörtleşmeler, sevgili arayışları, çocuklar, soyut kavramlarla ilgili eğlenceler, borsa, döviz, şans oyunları gibi riskli alanlardır. Gerçekçi, kontrolü ve ölçülü olursanız maddi ve manevi kazançlar sağlayabilirsiniz.