20 Haziran haftasında yükselen burçlarınız size neler söylüyor ?

Güncelleme:

Haber3.com yazarı astrolog Levent Gözaçan yazdı: 20 Haziran haftasında yükselen burçlarınız size neler söylüyor ?

Hafta boyunca olumsuz Güneş-Neptün kare açısı etkin olacak. Etkilenme konularınız, yükselen burcunuza göre değişir. Genel olarak; aldanma, aldatılma, dolandırılma, ihanet, yalan, dolan, psikolojik gerginlikler, kaypak durumlar ya da türlü bağımlılıklara karşı; uyanık, açık, net, gerçekçi ve dürüst olmalısınız. 24 Ekim’e kadar geri harekette olan Satürn, etkilerini görece daha zayıf göstereceği Uranüs kare açısını yapıyor. Bu dönem; geçen yıl yaptıklarınızı, yapmadıklarınızı, eksik bıraktıklarınızı, yaşadığınız kayıpları tekrar gözden geçirme ve kişisel sorgulamalar yapmanız gerekir. Eksik ve yanlışlarınızı tarafsız gözle fark edip, değerlendirdikten sonra yapacağınız kişisel düzeltmeler, sizde kalıcı bir yapılanmaya neden olacaktır. Eğer kişisel sorgulama ve düzeltmeler yapmazsanız; Satürn Kasım ayından, 2023 Ocak ayı ortasına kadar geçecek sürede, geçen yıl yaşadığınız zorlu durumların üzerine karabiber ekerek karşınızda olacak. Aşağıda yükselen burcunuza göre haftanın yorumlarını okuyabilirsiniz.

YÜKSELEN KOÇ: Bu hafta; kardeşler, yakın akrabalar, kısa eğitimler, geziler, arkadaş gezmeleri, iletişimler ile ilgili alanınız, biraz rahatsızlık verici yönde öne çıkacak görünüyor. Bu konularla bağlantılı olarak; biraz kaypak, belirsiz, psikolojik yönden huzursuz, aşırılıklara kaçma, ölçüsüzlük, fazla iyi niyetten kandırılma, güven kaybı ya da türlü bağımlılıklar yüzünden bu rahatsızlıklar görülebilir. Bu dönemde; mantıklı, gerçekçi, ciddi, kontrollü ve ölçülü kişilerle arkadaşlıklar ya da gruplaşmalar size daha iyi gelecektir. Ancak yine de, grup arkadaşlığı ile maddi konular bir araya gelmemelidir. Çünkü maddi zarara uğratan eski bir konu yeniden hatırınıza ya da gündeme gelebilir. En iyisi, bu konuda kişisel bir sorgulama yapmaktır. Çevresel ilişkilerde göstereceğiniz agresif ve düşünmeden atılan Koç yüzünüz; özellikle meslek, kariyer ya da sosyal konumunuzda tamir edilmeyecek yıkıcı sonuçlar verebilir. Sosyal konumunuzda ya da kariyerinizde önemli ve kazançlı bir değişim ve dönüşüm zamanıdır. Bunun için; sabırlı, ölçülü, ayağı yere sağlam basan, uzun süreli ve planlı hareket etmek gerekiyor.

YÜKSELEN BOĞA: Sizin için bu haftanın önemli konuları; para, maddi kazançlar, kayıplar, harcamalar, birikimler ya da yatırımlardır. Zarara ya da kayba uğrama olasılığınız vardır. Bunlar; aşırı harcamalar, kaypak, belirsiz, sisli, bulanık, gerçeklerden kopuk ya da pembe düşler kurduğunuz güvenilmez gruplaşmalar üzerinden gelebilir. Bağımlılıkları tetikleyen ya da sahtekar ve güvenilmez olan gruplaşmalara ya da toplantılara dikkat edin. Hatta uzak durun. Olabildiği kadar mantıklı, gerçekçi kontrolü ve ölçülü olmalısınız. Mesleğinizde yöneticilerle iyi ilişkileriniz ve ciddi sosyal kimliğiniz size maddi yönden kazanç getirecek. Ancak eğer çevrenize gösterdiğiniz ve eskiden beri alışageldiğiniz katı ve inatçı tavırları mesleğinizde ya da yönetici ilişkilerinizde de gösterirseniz bu zarar verici olur. Bu konuda kişisel bir sorgulama yapma zamanıdır. Yabancılarla ya da uzaktakilerle olan ilişkilerinizde kontrollü, ölçülü, ciddi, ayağı yere sağlam basan yüzünüzü göstermelisiniz. Gizli bir düşman, yabancılarla ya da uzaktakilerle olan ilişkileriniz için tehlike yaratabilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu hafta sizin için daha canlı ve yoğun olacak konular; çevresel ilişkileriniz, iyi tanımadığınız kişilerle karşılaşmalar, iletişimler ya da yeni tanışmalar olabilir. Ancak çok dikkatli olmalısınız. Çünkü bu konularla bağlantılı olarak; sosyal arkadaşlıklar, gruplaşmalar, meslek, kariyer konuları, yöneticilerle olan ilişkiler sizin için can sıkıcı ya da üzüntü kaynağı olabilir. Çünkü, aşırılıklar, kontrolsüzlük, ölçüsüzlük, hesapsızlık, bulanık durumlar, kaypaklık, türlü bağımlılıklar, psikolojik gerginlik, dolandırılma ya da kandırılma gibi durumlarla karşılaşma olasılığınız vardır. Bu yüzden mutlaka açık, net, gerçekçi, dürüst ve mantıklı olmalısınız. Bu dönemde yabancılar ya da uzaktakiler sizin için daha güvenli görünüyor. Özellikle; ciddi, ölçülü, planlı ve kontrollü olanlarla yakınlık kurmak sizi düş kırıklığına uğratmaz. Ancak yine de onlarla ilgili eski bir psikolojik sıkıntı yaratan durumun tekrar hatırınıza ya da gündeminize gelme olasılığı vardır. Eğer bu olursa, kişisel sorgulamalar yapmanız gerekir. Cinsel yakınlaşmalar, ölüm ötesi konular, başkalarının maddi olanakları ya da ortaklı paralarla ilgili görüşmeler, yazışmalar ya da anlaşmalar için şanslı zamandır. Ancak iyi tanımadığınız ve grup tanışıklığı üzerinden cinsel yakınlaşmalar sorun yaratma eğilimindedir.

YÜKSELEN YENGEÇ: Bu hafta sizin için öne çıkan konular; psikolojik alanınız, hastaneler, kısıtlanmalar, sanat ya da inanç gibi soyut konularda düş kırıklığı, gizli düşmanlar, insanlardan kaçma ya da uyku sorunları olabilir. Fazla yumuşak başlı, hoşgörülü, fedakar davranışlar ya da yardımlarınız takdir görmeyecek. Özellikle meslek, kariyer, yöneticiler, gelecek planlarınız, yabancılarla ya da uzaktakilerle olan ilişkileriniz, dinsel inançlar, yüksek eğitimler, su kenarı geziler sizin için aldatıcı ve güvenilmezdir. Olabildiği kadar açık, net, gerçekçi, ölçülü ve kontrollü olmalısınız. İyi tanımadığınız, gruplaşmalar üzerinden yüzeysel tanışıklığınız olan kişilerle cinsel yakınlaşmalarınız sakıncalıdır. Hatta bu konuda eski bir sorun yeniden hatırınıza ya da gündeminize gelebilir. Eğer bu olursa, kişisel sorgulamalar ve düzeltmeler yapmalısınız. Yine de grup tanışıklığı üzerinden yürüyen arkadaşlıklar evlilik ya da ortaklık için uygundur. Gerçek sevgiye dayanan ciddi, ölçülü ve geleceğe yönelik planlarınızın içinde olacak kişilerle görüşmeleriniz, daha sağlam bir ortaklık ya da beraberlik getirebilir. Meslek alanı ile ortaklık ve eş konularını bu günlerde mutlaka ayrı tutma gerekir. Çünkü bunlar bağlantı kurdukları anda, çok sert tartışmalara dönebilir.

YÜKSELEN ASLAN: Bu haftanın öne çıkan ve dikkatli olmanızı gerektiren konuları; yakından tanıdığınız değil de, uzaktan bildiğiniz ya da gruplaşmalar üzerinden yüzeysel olarak tanıdığınız kişilerle ilgilidir. Bu kişilerle; din, inançlar, davalar, yüksek eğitimler, yabancılar, uzaktakiler, kültür gibi konularda aşırılıklar ve ölçüsüz durumlar yaşama olasılığı vardır. Ayrıca, gruplaşmalar yoluyla tanıdığınız kişiler; özellikle cinsel yakınlaşmalar, ölüm ötesi gizli konular ya da ortaklı paralar üzerinden sizi kandırma, dolandırma, ihanet etme gibi tehlikeler yaratabilirler. Olabildiği kadar açık, net, gerçekçi, ölçülü ve kontrollü olmalısınız. Kaypak, gizli, sisli ve güven vermeyen kişilerden uzak durmalısınız. Meslek alanından ya da yöneticilerle yaşlı ve genç arasındaki aşklar sakıncalıdır. Bu konuda eski bir sıkıntı yeniden hatırınıza ya da gündeminiz gelebilir. Kişisel bir sorgulama yapmak yararlıdır. Meslek alanından; ayağı yere sağlam basan, gerçekçi, mantıklı, sabırlı ve planlı iş arkadaşlıkları ve yakınlaşmalar daha şanslı ve yararlıdır. Yabancılarla ya da uzaktakilerle, iş ortamı ve iş konusunda sert tartışmalar ya da kavgalardan uzak durmalı ve sakin olmalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK: Sizin için bu haftanın yoğun ya da öne çıkan konuları; meslek, kariyer, yöneticiler, sosyal konum ya da gelecek planlarınız olabilir. Ancak dikkatli, açık, net, dürüst ve uyanık olmalısınız. Çünkü bu konularla bağlantılı olarak eş ya da ortaklık ilişkilerinde; kaypak, sisli, dumanlı, güvenilmez, aldatmalı, ihanetli ya da yalan dolan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarının ya da eşinizin paraları ya da ortaklı paranız ile ilgili harcamalara da dikkat etmelisiniz. Hesapta olmayan, iyi niyetten fark etmediğiniz ya da kontrolsüz davrandığınız için bu alanda maddi kayıplarla karşılaşma olasılığı vardır. Yabancılar ya da uzaktakilerle iş ortamınız arasında; sevgi, saygı, anlayış ya da uyum eksikliği hissedebilirsiniz. Belki de uzun yol kazaları ya da eskiden engellendiğiniz durumlar yeniden hatırınıza ya da gündeminize gelebilir. Bu durum varsa, şimdi kişisel sorgulamalar ve düzeltmeler yapma zamanıdır. İş ya da sağlığı ilgilendiren alanlarda, meslek ile bağlantı kurarak yeni bir yapılanmaya gitmek için uygun zaman olabilir. Bu günlerde yabancılarla ya da uzaktakilerle yapacağınız en iyi iş, uzaktan flörtleşmeler ve aşk arayışları olabilir. Yöneticilerle aşk arayışları için kuracağınız iletişimler de yararlıdır. Flörtleşmelerde hızla yatağa girme düşüncesi sakıncalı olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Bu haftanın öne çıkan konuları; yabancılar, uzaktakiler, yabancı ülkeler, yabancı dil, eğitimler, davalar, büyük hedefler, kültür ya da dinsel inançlarınız olabilir. Ancak bunlar, dikkatli davranmanız, açık, net ve uyanık olmanız gereken konulardır. Özellikle eş ya da ortağınızla ölçüsüz aşırılıklar, savurgan harcamalar, iş ortamında kaypak, sahte ve aldatmalı durumlar, psikolojik sorunlar, bağımlılıklar, sisli bulanık kişilerle ya da olaylarla karşılaşma olasılığı vardır. Mutlaka açık, net, ölçülü, gerçekçi ve mantıklı olmalısınız. Yoksa ihanete uğrayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular eski bir sıkıntı yeniden gündeme ya da hatırınıza gelebilir. Belki de, flörtleşmeler, aşk ya da cinsel yakınlaşma arayışlarındaki eski bir sorun ile yeniden yüzleşme zamanıdır. Eğer bunlar olursa, kişisel bir sorgulama ve düzeltmeler yapmak için uygun zamandır. Aileyi, vatanı, aile yadigarlarını ya da miras gibi konuları uzaktakilerle görüşmek, yazışmak, uyum göstermek ya da anlaşmak bu günlerde şanslı sonuç verebilir. Eş ya da ortağınızın, aile ya da ev ile ilgili konulara öfkeli ya da saldırgan tavırlarını görürseniz, olayın büyümemesi için karşılık vermeyin.

YÜKSELEN AKREP: Bu hafta sizin için öne çıkanlar; ortaklı paralar, eşinizin parası, miras, vergi, nafaka gibi konular, ölüm ötesi alan ya da cinsel arayışlarınız olabilir. Bunlar aslında; dikkatli, uyanık, açık ve net olmanız gereken konulardır. Çünkü bu konularla bağlantılı olarak iş ortamınızda yapacağınız savurgan harcamalar maddi kayıplara yol açabilir. Aşk arayışlarında yeni olanaklar olabilir. Ancak cinsel yakınlaşma arayışları; ihanet, kandırılma, dolandırılma, kaypak ve bulanık durumlar ya da kişilerle karşılaşmaya yol açar. Kontrol, ölçü, mantık ve gerçekçilik elden bırakılmamalıdır. Aile büyükleri ile sevgi duyduğunuz kişi arasında kabullenmeme ya da karşı durma olasılığı vardır. Belki de eski bir sorun yeniden hatırınıza ya da gündeme gelebilir. Bu olursa, kişisel sorgulamalar yapmalısınız. Yakın çevre arkadaşlıkları, ilişkileri ya da akraba çevresi yardımıyla bulunacak eş ya da ortaklıklar bu günlerde daha güvenli görünüyor. Yine aynı çevreden miras ya da ortaklı paralarla ilgili görüşmeler ya da anlaşmalar ya da cinsel yakınlaşmaya yönelik iletişimler için şanslı zamandır. İş arkadaşları ile ya da iş ortamında kavga ve gürültüden uzak durmalısınız.

YÜKSELEN YAY: Bu haftanın öne çıkan konuları; eş, ortaklar ve bunların aile ve çocuklarla olan bağlantılarıdır. Bu konularda olabildiği kadar kontrollü, ölçülü, ciddi, gerçekçi ve sağlamcı olmanız gerekiyor. Çünkü, kaypak, sisli, belirsiz, sahte, yalan, dolan ya da psikolojik sorunlarla birlikte yürüyen üzücü durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aile ya da ev ile ilgili gerçeklerden uzak olan pembe düşleriniz yıkılabilir. Hatta eşiniz ya da ortağınız tarafından ev ve aile konularında kandırılabilirsiniz ya da aldatılabilirsiniz. Ancak yine de sağlamcı ve gerçekçi olmak koşuluyla; para, iş ve aile arasında rahatlatıcı gelişmeler de bekleyebilirsiniz. Çocuklarla, kişisel eğlence alanınızla ya da şans oyunları ile ilgili kontrolsüz, ölçüsüz ya da savurgan harcamalara dikkat etmelisiniz. Kardeşlerle ya da yakın akrabalarla iş ve sağlık konularında görüşmelerinizi kısıtlayan durumlar olabilir. Eğer, daha önceki benzer krizler ya da zorlu durumlar yeniden gündeme gelirse, şimdi kişisel sorgulamalar yapmak gerekir. Kazanılan para ya da birikimler, çocuklarla ilgili sertleşen durumlar yüzünden kayba uğrayabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Sizin için bu haftanın yoğun konuları; işiniz, sağlığınız, sorumluluk ve görevleriniz, bakımını üstlendiğiniz insan ya da hayvanlar, günlük sıradan işleriniz ve becerilerinizdir. Bu alanların; aile, ev, aile büyükleri, vatan, kardeşler, yakın akrabalar ve iletişimlerle ilgili bağlantılarında; çok dikkatli, açık, net, ciddi ve ölçülü olmanız gerekiyor. Çünkü; aile ve ev konusunda ölçüsüzlüğe düşme ve savurganlık, kardeşler ya da yakın çevre ilişkilerinde ise; kandırılma, aldatılma, yalan, dolan, kaypak ve belirsiz durumlarla karşılaşma olasılığı vardır. Sevgili ve aşk arayışlarınız varsa, yaşlı ve genç ilişkisi maddi açıdan zarar vericidir. Belki de bu konuda eski bir durum yeniden hatırınıza ya da gündeminize gelebilir. Ayrıca, eğlenceler ve gezilerde eski bir kayıp, kaza ya da zarar görme olayını da yeniden hatırlayabilirsiniz. Eğer bunlardan biri olursa, şimdi kişisel olarak eski yanlışlarınızı yeniden sorgulama zamanıdır. Çevreye karşı kendinizi göstermek istediğiniz; sağlam, güçlü, karizmatik, güvenilir, planlı, dürüst ve lider görünüm, yeni aşk arayışları ya da flörtleşmeler için işe yarar. Ancak bu tavırlar aile ilişkilerinde kavga çıkartıcı olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Sizin için bu haftanın önemli konuları; kişisel eğlenceleriniz, flörtleşmeler, çocuklar ya da kendi kişiliğinizi dışa göstermek olabilir. Ancak mutlaka dikkatli, açık, kontrollü, ölçülü ve net olmalısınız. Çünkü, kardeşler, akrabalar ya da yakın çevre ilişkileri ve iletişimlerinde kontrol dışına çıkabilir, savurganlık ya da ölçüsüz davranışlar yapabilirsiniz. Maddi konularda da kandırılma, dolandırılma, sahtekarlık gibi durumlara karşı çok dikkatli ve uyanık olmalısınız. Aile, ev, aile büyükleri ile ilgili eski sorunlar, krizler, kazalar ya da uyumsuz durumlar yeniden hatırınıza ya da gündeminize gelebilir. Eğer bu olursa, bu defa kendi eksiklerinizi yeniden sorgulamalı, kişisel düzeltmeler yapmalı, daha anlayışlı, sakin ve sabırlı olmalısınız. Çünkü, bu günlerde içsel dünyanızdaki değişim ve dönüşüm için, aile ile kuracağınız sevgi bağları çok gerekli olacak. Kardeşler, akrabalar ya da yakın çevre ile sert iletişimler sizi psikolojik yönden bunaltabilir. Olabildiği kadar geçiştirmeye bakın ve kavganın içine girmeyin.

YÜKSELEN BALIK: Bu hafta; aile, ev, aile büyükleri, aile yadigarları ya da vatan gibi konular gündeminizde öne çıkıyor. Ancak bunlarla bağlantılı olan; biraz kaypak, biraz bulanık, belirsiz, fazla iyi niyetten, boş vermekten ya da gerçeklerden kopuk olmaktan dolayı istenmeyen durumlar ya da maddi kayıplar yaşama olasılığınız vardır. Bu yüzden olabildiği kadar; açık, net, mantıklı, gerçekçi, kontrollü ve ölçülü olmalısınız. Ayrıca; maddi konularda hızlı, öfkeli, yerinde duramaz ve aşırı hırslı davranışlar yüzünden para kaybı ya da arkadaş çevrelerinde sert kavgalar görülebilir. Sağlam, güçlü, gerçekçi, sabırlı, mantıklı ve disiplinli olmak bu dönemde size iyi gelecektir. Kardeşlerle ya da yakın akrabalarla bu hafta yakınlık kurmakta zorlanabilirsiniz. Bunlarla bağlantılı olarak bazı eski psikolojik sıkıntı bırakan durumlar, hastalıklar ya da kazalar yeniden hatırınıza ya da gündeme gelebilir. Sakince kişisel sorgulama yapmalısınız. Ancak, yakın akrabalar ya da aile ile olan ilişkileriniz, bu hafta yeni sosyal çevreler edinmenize yardımcı da olabilir. Yeni gruplaşmalar için uygun zamandır, ancak işin içine asla parayı katmayın.