Ömür Gedik kaybetmedi bence kazandı

Güncelleme:

Gazeteciler.com da Ömür Gedik’ le ilgili bir yazı okudum diyor ki;

 Uzun zamandır birlikte yaşadığı Ferhat Göçer’in katıldığı bir TV programına telefonla bağlanarak; ortada fol yok haliyle yumurta da yokken;
"Tabi ki ben bir kadınım istiyorum ancak Ferhat beni alsın diye de ölmüyorum. Ben ayakları üzerinde duran bir kadınım böyle bir yanlış anlaşılma olmasın. Ben her şekilde mutluyum olmazsa da karalar bağlamam. Evlilik olursa olur mutlu olurum. Olmazsa da karalar bağlamam" diyerek kendisinin pek fazla “değer” vermediği ama “rest çektiği” genç adamın mutlaka kutsalına giren bir konuyu ayaklara düşüren Ömür Gedik kaybetti.

Bir kere program adı Uçan Kuş, konuk ise ; Ferhat Göçer,  sunucu Özge Özsağman.

Özsağman soruyor yakında evlilik var mı? Göçer’ de henüz yok, kısmet falan filan diye soruyu geçiştiriyor. O sırada muhtemelen program yapımcıları, Gedik’ i telefona bağlıyor. O da haklı olarak bir kadın olduğu için kırılan gururunu çok düzgün bir şekilde tamir ediyor….

Allah aşkınıza, hangi kadın uzun yıllar beraber yaşadığı insanla, evlenmek ve bir ömür boyu yaşamak istemez? Nikah çok önemli bir şey değildir, önemli olan iki yetişkin insanın birbirini sevmesi   biri şeklen, diğeri gerçek yaşanan duygular diyoruz. Ancak toplum içinde yaşarken öyle olmuyor.

 Hele ki, toplumda tanınan bilinen bir insansanız, böyle programlarda, canlı yayında sunucu soruyu soruveriyor.

Cevap vermeme hakkınız var kuşkusuz ama o da saçma, oraya çıkmışsanız, pekala sorulan sorulara  cevap da verebilirsiniz, vermelisiniz de…

Ben konuyu, ünlü bir kadın da olsa, kadının, erkekler tarafından ezilmeye çalışılması olarak görüyorum. Gerek medya da, gerekse özel hayatında. Yani kadın konuşursa suçlu, konuşmasın, otursun oturduğu yerde….

Diyor ki Göçer; ikimizde önceden başarısız evlilikler yaptık, ikimizin de çocukları var. Evet peki? Korkuyorum evlilikten, yoksa ben Ömür’ e hem çok aşığım, hem onu çok seviyorum….

Kuşkusuz ona hiç şüphe yok. Ömür Gedik çok hoş, çok  güzel bir hanım….

Kendisi istediği pek çok insanla istediği evliliği yapabilir. Ama demek ki, Göçer’ i çok seviyor ve onunla birlikte yaşıyor. Yani bu internet sitesine göre ‘ kazanan’ olması için, her halde üç maymunu oynaması gerekiyor….

Hiç katılmıyorum, bir erkek uzun yıllar bir hanımla nikahsız yaşamaya korkmuyor ama evlilikten korkuyorsa, burada eleştirilecek olan davranış, hanımın değil, erkeğin davranışıdır… Bu bir.

Bir erkek birlikte yaşadığı hanımın, toplum içindeki itibarını da düşünmek durumundadır, düşünmüyorsa orada hanıma değil, erkeğin durumuna, psikolojisine bakmak lazımdır , çıkıp ta programda böyle bir konu açıldığında da inşallah, maşallah diye lafı çeviriyorsa, hanım bağlanıp, ben de zaten evleneyim diye ölüp bitmiyorum, olursa sevinirim derse, olması gerekeni yapmış demektir…..