Yeter Artık !

Güncelleme:

İçimden yazmak gelmiyor doğrusu çünkü yazmakla çizmekle olmuyor terör belası kurumuyor....Ne zaman kurtulacağız, nasıl olacak gerçekten bilmiyorum.

Bir ülke düşünün ki, terörle ilgili her şey bilinsin, bu olaylar filme çekilsin. Film üzerinden 2 sene geçsin ve aynen filmdeki gibi yine sabaha karşı askerlerimiz aynen filmdeki gibi şehit düşsün. Yani artık bunu ne akıl alıyor ne mantık. Söz burada bitiyor.

Bu devirde artık dünya uydu üzerinden tabağınızdaki yemeği görüyor abartmıyorum. Teknoloji hat safhada gelişmiş. Dağın ortasında hedef gibi bir askeri birlik ve buna saldıran bir terörist grubu. O zaman o askerler oralar eğer korunaklı değilse hedef diye mi duruyor? Biri şunun doğrusunu bir anlatsın yahu!

Çıkıyorlar intikamı acı olacak şöyle böyle. Anladık iyi güzel de nasıl?

Sonra bu saldırılar ilk değil ki, gaflet uykusuna daldık diyelim.

Olaylar o kadar net biliniyor ki filme çekilmiş daha ötesi yok.

Önce o askeri birlikleri saldırıya kapalı duruma bir getirin. Son teçhizat elektronik cihazlarla donatın. Deneyimli özel yetiştirilmiş timler koyun. Generaller ve devlet oturup masa başında bir plan hazırlasın bir taktik ve yol haritası olsun, gerekiyorsa diplomatik yollardan diğer devletlerle masa başında bir sonuca varın. Sonra da çözüme doğru gidin...

Diyorlar ki basın itidalli olsun, halk galeyana gelmesin.

Doğru ama ondan önce yapılması gerekenler var.

Sokaktaki halk Apo denen terörist başının İmralı’ da bizim ödediğimiz vergilerle beslenmesinden hoşnut değil. Mesela madem bu canavar yakalanmış terör sorununun çözülmesinde bunu kullanın.

Ne bileyim benim ilk seferde aklıma gelen bunlar.

Tabii ki başımızdakiler bunu misliyle iyisini düşünür, en azından öyle olması gerekir.

Zaman çabuk ama doğru kararlar alma zamanı...

Bu arada  bazı sözde aydın demokrat geçinen köşe yazarlarına da kızacağım bir şey olduğundan değil sinir bozduklarından. Dün birisi yine saçmalamış edebiyat yapmış. Daha gencecik çocukların kanı kurumadan, Kürt’ ler e yıllar önce yapılmış onur kırıcı davranışlardan bahsediyor, böyle bir günde bunun sırası mı? Biraz kaleminizden çıkanı şuurunuz algılasın, biraz edepli olun yahu. Memleket cenaze yeriymiş, onlardan da ölenler varmış.

Hiç bir sebep böyle kalleşce yapılan saldırıları meşru kılamaz. Burası Türkiye, hepimiz Türküz ve burası bizim vatanımız, kardeşlerimiz de kardeş olmanın gereğini yerine getirsin....Böyle kardeşlik olmaz yeter artık....