2016'nın ilk ''ünlü boşanması''na doğru

2016'nın ilk ''ünlü boşanması''na doğru

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze yeni yıla ayrı girdi...

Eşinden ayrılmayacağını açıklayan Seçkin Piriler, yeni yıla kocası Kaan Tangöze’den ayrı girmeyi tercih etti. Kaan Tangöze, geride bıraktığımız yıl Kıvılcım Ural adlı bir kadınla samimi bir şekilde görüntülenmiş, bu durum magazin camiasını uzun süre meşgul etmişti. Boşanma iddialarını olayın sıcaklığı içinde yalanlayan Seçkin Piriler, ilk kez bir yılbaşını birbirinden ayrı kutladı. Piriler küçük oğlu ile KKTC’ye giderken Tangöze büyük oğluyla İstanbul’da kaldı.

Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Seçkin Piriler,  KKTC’ye gittiğini söylerken, evliliğiyle ilgili soruları “Lütfen bu konu hakkında soru sormayın. İnanın kalbim küt küt atıyor. Daha fazla konuşturup beni heyecanlandırmayın. Şimdilik ağzıma kilit vurdum” yanıtıyla geçiştirdi.

BOŞANACAKLAR İDDİASI AĞIR BASIYOR

Bu yılbaşı sahne tekliflerini geri çeviren Kaan Tangöze’nin ise büyük oğluyla İstanbul’da evde kaldığı öğrenildi. Çiftin yeni yılın ilk günlerinde boşanma işlemlerini başlatacağı öne sürüldü. Bu süreçte işlerine sarılan Seçkin Piriler, Kıvanç Tatlıtuğ’un menajerlik yapan abisi Cem Tatlıtuğ ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Piriler, oyunculuk ve sunuculuk yapmak istiyor.