Acun ile Şeyma boşandı ! Peki Acun ne kadar nafaka ödeyecek ?

Güncelleme:

Silivri Adliyesi'ne gelen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti, 8 dakika süren duruşmada boşandı. Acun Ilıcalı adliye çıkışında yaptığı açıklamada, ''İddialar çirkin ve asılsızdır. Evliliği yürütemedik ve medeni şekilde ayrıldık'' dedi.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, saat 13.50 sıralarında boşanmak için Silivri Adliyesine geldi. Adliyeye aynı araçla gelen Subaşı ve Ilıcalı gülerek gazetecileri selamladı.

Silivri Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma yaklaşık 8 dakika sürdü. Çift anlaşmalı olarak boşadı.

ACUN ILICALI: İDDİALAR ÇİRKİN VE ASILSIZ

Adliye çıkışında açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Evliliği yürütemedik, medenice boşandık" dedi. Aldatma iddialarını yalanlayan Ilıcalı şöyle konuştu:

"İddialar çirkin ve asılsız... Popüler insanlarız böyle iftiralara kimse inanmasın..! Evliliği yürütemedik ve medeni şekilde ayrıldık.. İkimizde Üzgünüz..

Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir.

Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık."

Ilıcalı ve Subaşı aynı araçla adliyeden ayrıldı.

AYLIK 125 BİN LİRA NAFAKA ÖDEYECEK

Magazin gündemine damga vuran yılın boşanmada detaylar ortaya çıkmaya başladı. Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na aylık 125 nin TL nafaka ödeyecek.

MELİSA'NIN TÜM MASRAFLARINI KARŞILAYACAK

İddialara göre Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ya aylık 125 bin TL nafaka ödeyecek. Çocukları Melisa'nın masraflarını da karşılayacak olan Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'nın Yıllık 4 seyahat masrafını da üstlendi.

KAFENİN ORTAKLIĞI DEVAM EDECEK

Ayrıca İkili Bebek'te açtıkları Healtyhish kafenin de ortaklığına devam edecek.

Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı evliliğini Deren Talu mu bitirdi ?Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı ayrılığında iki bomba iddia

Acun Ilıcalı boşanma iddialarını doğruladı Acun Ilıcalı boşanma iddialarını doğruladı

 

Seçiniz...