Acun Ilıcalı'dan olay itiraf: "Nankör", ''kansız'' deyip açıkladı

Acun Ilıcalı'dan olay itiraf: "Nankör", ''kansız'' deyip açıkladı
Güncelleme:

Ekranların sevilen yarışmalarının arkasındaki isim Acun Ilıcalı katıldığı Youtube programında "Survivor'a keşke almasaydım dediği isim" için "Nankör insan, kansız insan sevmem" ifadelerini kullandı.

Özel yaşamı ve kariyer hayatıyla adından söz ettiren Acun Ilıcalı katıldığı bir programda sert açıklamalarda bulundu. Nur Tuğba Namlı'nın Youtube programına konuk olan Ilıcalı "'Survivor’a keşke almasaydım’ dediğiniz kimse var mı?" sorusuna verdiği yan

"Var, birkaç kansız çıktı." diyen Ilıcalı açıklamasında "Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.' dedi. 'Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim." cümlelerine yer verdi.

 "NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM"

Ilıcalı daha sonra ise "Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem." dedi.