Atasoy'un ilk kitabı film oluyor !

Atasoy'un ilk kitabı film oluyor !

Fadik Sevin Atasoy, ilk kitabı ‘Fadik ve Kırmızı Bavul’u film oluyor


Amerika’da film yapım şirketi kuran Fadik Sevin Atasoy, ilk kitabı ‘Fadik ve Kırmızı Bavul’u sinemaya aktarıyor. Kitabının İngilizce çevirisinin ABD’de yayımlanacağını belirten ünlü oyuncu, “Filmin kadrosunda sürpriz isimler olacak” dedi.

Uzun sü­re­dir Ame­ri­ka­’da ya­şa­yan Fa­dik Se­vin Ata­soy, bir yan­dan Los An­ge­le­s’­ta sah­ne­ye ko­ya­ca­ğı tek ki­şi­lik oyu­nun ha­zır­lık­la­rıy­la il­gi­le­nir­ken di­ğer yan­dan da ye­ni bir si­ne­ma pro­je­si üs­tün­de ça­lış­tı­ğı­nı açık­la­dı.

Ata­soy, geç­ti­ği­miz yıl oku­yu­cu­suy­la bu­luş­tur­du­ğu ilk ki­ta­bı ‘Fa­dik ve Kır­mı­zı Ba­vu­l’­u  be­yaz­per­de­ye ak­ta­ra­ca­ğı­nı söy­le­di. Şu ara­lar ki­ta­bı­nın İn­gi­liz­ce çe­vi­ri­si­nin ya­pıl­dı­ğı­nı be­lir­ten ün­lü oyun­cu, “Ya­kın­da ki­ta­bım Ame­ri­ka­’da­ki raf­lar­da ye­ri­ni ala­cak. He­men ar­dın­dan da ki­ta­bı­mı si­ne­ma fil­mi­ne uyar­la­ya­ca­ğı­m” de­di. Fil­min oyun­cu kad­ro­sun­da dün­ya­ca ün­lü sür­priz isim­le­rin ola­ca­ğı­nı be­lir­ten Fa­dik Se­vin Ata­soy, “Ki­ta­bı­mın ikin­ci­si­ni de yaz­ma­yı plan­lı­yo­ru­m” şek­lin­de ko­nuş­tu.