Bülent Şakrak: ''Devrimci, solcu babamın evini taradılar''

Bülent Şakrak: ''Devrimci, solcu babamın evini taradılar''
Güncelleme:

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan ünlü oyuncu Bülent Şakrak, babasının siyasi meseleleri nedeniyle evlerinin tarandığını söyledi.

Armağan Çağlayan'ın Youtube'taki '196Sekiz' adlı kanalına konuk olan ünlü oyuncu Bülent Şakrak geçmişiyle ilgili yaşadığı bir olayın ayrıntılarını ilk kez açıkladı.

Bülent Şakrak Armağan Çağlayan'ın "Oturduğunuz apartman taranıyor, niye taranıyor" sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Babamın siyasi meseleleri yüzünden. Yani devrimci solcu bir ev ve siyasi hareketliliğin içinde var. Hatta annemin, ikisi de göçtüler gittiler bu arada, yaşamıyorlar. Anneme bir hediye dikiş makinesi alıyor babam. Annem çok mutlu oluyor önce. Sonra anlıyorlar ki babam, afişler dikilsin diye almış o makineyi. Bütün bunlarla beraber de işte Fatih'teki ev bir gün, annem bana hamile, ablam daha çok küçükken ev taranıyor. Annem bu durumdan çok etkileniyor. Ben doğuyorum. Sonra biz Gemlik'e gidiyoruz. Gemlik'te amcalarım var çünkü. Yani babamın kuzenleri var daha doğrusu."

text-ad