How I Met Your Father'ın kadrosu belli oldu

How I Met Your Father'ın kadrosu belli oldu
Güncelleme:

Hilary Duff'ın başrolünde yer aldığı ve "How I Met Your Mother" dizisinin farklı versiyonu olacak dizinin oyuncu kadrosu belli olurken, dizinin 10 bölümden oluşacağı açıklandı.

Hilary Duff'ın başrolünde yer aldığı ve "How I Met Your Mother" dizisinin farklı bir versiyonu olarak izleyicilerle buluşacak olan "How I Met Your Father" dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Yakında çekimlerine başlanacak olan ve Hulu'da yayınlanacak dizi, 10 bölümden oluşacak.

Gazete Duvar'ın Hollywood Reporter'dan aktardığına göre, Hilary Duff'ın yanı sıra Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Suraj Sharma dizinin kadrosunda yer alacak. Hilary Duff'ın Sophie'ye hayat vereceği dizide, Francia Raisa Sophie'nin ev arkadaşı Valentina'yı; Tom Ainsley, Valentina'nın erkek arkadaşı Charlie'yi; Chris Lowell, Uber şoförlüğü yapan müzisyen Jesse'yi; Tien Tran ise Jesse'nin üvey kardeşi Ellen'ı canlandıracak.

DİZİ İÇİN OKUMALARA BAŞLANDI

Dizinin başrolünde yer alacak olan oyuncu Hilary Duff, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından dizi için yapılan ilk masa okumasına dair bir paylaşım yaptı. İlk okumanın 5 Ağustos'ta yapıldığını duyuran oyuncu, Az önce tüm kadroyla How I Met Your Father'ı okuduk ve herkes çok iyi. Çok şanslı hissediyorum. Oyuncu kadrosu muhteşem. Tüm okuma boyunca sürekli titriyordum" ifadelerini kullandı.

Gösterim tarihi henüz belli olmayan dizi, kim olduklarını, hayattan ne istediklerini, flört uygulamaları ve sınırsız seçenekler çağında nasıl aşık olunacağını çözmenin ortasında olan Sophie ve arkadaş grubunun etrafında dönecek.