İdris Koçovalı'nın veda ettiği Çukur'a bir güzel daha

Güncelleme:

Güzel oyuncu Hazal Subaşı, 16 Eylül'de üçüncü sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Çukur dizisinin yeni sezonunda kadroya katıldı.

Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, dava, gayrimenkul değerleme şirketlerinden biri ile, değerleme uzmanı Esin A. arasında yaşandı.

İstanbul Anadolu 5. is Mahkemesi'nde görülen dava dosyasına göre Esin A. 16 Haziran 2014'te, E Gayrimenkul Değerleme AŞ'de işe girdi. Şlrket, 17 Eylül 2017 günü, Esin A'nın savunmasinu aldıktan sonra, iş sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi. Esin A., fesih bildirimi kararından 20 gün sonra işe iade davası açtı. Esin A adına mahkemeye sunulan dilekçede, alınan karann hatalı olduğu, sağlık raporu alınmasının sözleşmenin feshine neden olamayacağı kaydedildi.

Şirket adına yapılan savunmada ise, Esin A'nın işverenin güvenini sarstigi one sürüldü. Şirket avukatı, bu yöndeki iddialarını delillendirmek için de bir takım e posta yazışmaları ve tatil fotoğraflarını mahkemeye sundu. Belgelere göre Esin A., Beykoz'daki bir tıp merkezinden aldığı 16 Ocak 2017 tarihli sağlık raporunu şirkete sundu. Ancak, ulaşılan kayıtlara göre Esin A. 15-16 Ocak 2017'de Bolu Kartalkaya'daki bir otele gitti.

Otel rezervasyonuna ilişkin kayıtlar ve fotoğraflar A.'nın şirket bilgisayarında bulundu. Dilekçede, verilen raporun da sahte olabileceği belirtilerek "Kayak tatilinde olmasına rağmen Beykoz'da muayene olarak sağlık raporu alması imkânsız" denildi.