İrem Derici'den skandal ifadeleri için geri adım: Özür diledi...

İrem Derici'den skandal ifadeleri için geri adım: Özür diledi...
Güncelleme:

Kendine has dobra ve düz çıkışlarıyla bilinen ünlü şarkıcı İrem Derici, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında son anda listeden çıkarıldığı için tepki gösteren Coşkun Sabah için "Hedefler Dua Lipa, hayaller Coşkun Sabah mı" derken, "Yemediğiniz halt yok" diyerek kendi annesine yönelik tacizi ifşa ettiği açıklamasıyla ilgili olarak günler sonra geri adım atarak özür diledi.

Trendyol Süper Lig'te finale 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın haftasonu İstanbul Yenikapı'daki şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkan ve çıkamayan isimlerle ilgili tartışmalar sırasında sıkı bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Coşkun Sabah sahne alacak şarkıcılar listesinden son anda çıkarıldığını söyleyerek sarı-kırmızılı camiaye sitem etmişti.

Hatta Coşkun Sabah Galatasaray için yazdığı şampiyonluk şarkısını da ücretsiz olarak Galatasaray'a hediye ettiğini söylenmiş, Coşkun Sabah'ın şampiyonluk şarkısı da Türkiye'de ilk olarak Haber3.com'da yayınlanmıştı. ( Coşkun Sabah'ın Galatasaray için seslendirdiği şampiyonluk şarkısını bu linkten dinleyebilirsiniz. )

Coşkun Sabah'ın bu sitemi sonrasında ünlü şarkıcı İrem Derici yaptığı olay açıklamayla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Blok3, Kenan Doğulu, Atiye, Aydilge gibi ünlü şarkıcıların yer aldığı şampiyonluk kutlamasında yer alamadığı için Galatasaray'a sitem eden ünlü popçu İrem Derici "Enteresan bir kadro var. Coşkun Sabah, Anılar mı söyleyecek kutlamada? Hedefler Dua Lipa, hayaller Coşkun Sabah mı?" ifadelerini kullandı.

İrem Derici'nin çıkışı bununla da kalmadı ve kendisi için "Kıskanıyorlar. Orada hepinizi katlarım. Coşkun Sabah ile başa çıkabilir misiniz?" diyen Coşkun Sabah'a çok ağır bir ithamla yanıt verdi. İrem Derici isim vermeden "O dönemin abileri çok acayip, inanılmaz beyefendi, kuralcı durup, her b.. yiyen... Bunlar melek biz terbiyesiziz" diyerek "Yemediğiniz halt yok. Ben 7 yaşındayken, annem eşinden boşanmıştı, bu 'melek' üstadlardan bir tanesi evli olmasına rağmen bir buçuk saat anneme yürümüştü. Annem güvenliğe şikayet etmek zorunda kalmıştı" demişti.

İrem Derici'nin bu açıklamalarının ardından Coşkun Sabah da harekete geçmiş ve mesleki kariyerine yönelik hakaretler yağdırdığını belirttiği ve "malum kişi" olarak nitelendirdiği bir kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını duyurmuştu.

Sabah, şu ifadeleri kullandı:

"Son birkaç gündür durup dururken mesleki kariyerime hakaretler yağdıran, kendini bilmez malum kişiyi cuma günü savcılığa şikâyet edeceğim. Benim aldığım terbiye ve kültürle hiç alakası olmayan ve durup dururken mesleki kariyerime hakaretler yağdırmaya başlayan, davranışlarıyla Türk halkının yıllardır büyük tepkisini gören bu kişiye adaletle hesap soracağımı bilgilerinize sunarım. Yarın savcılığa hakarete uğradığım konusunda suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım."

İrem Derici'den günler sonra gelen geri adım; özür diledi

Kurban Bayramı tatilinde Alaçatı'da sahneye çıkan ünlü popçu İrem Derici, sahne öncesine yaptığı açıklamada Coşkun Sabah'tan "o benim büyüğüm, ağabeyim, üstadım" diyerek özür diledi.

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre, Derici, şunları söyledi:

"O benim büyüğüm, ağabeyim. Birazcık üstüne alındı. Özür diliyorum Coşkun ağabeyden, bırakın o benim büyüğümdür. Bayramdır, büyüğümden üstadımdan özür diliyorum. Beni biliyorsunuz, her şey ağzımda, kalbimde kötülük yok dediği de doğru hiç bir marş 'Aşığım Sana' şarkısı gibi olamaz"

text-ad
11 evladımızı şehit eden eli kanlı terörist Kobani’de öldürüldü 11 evladımızı şehit eden eli kanlı terörist Kobani’de öldürüldü Fenerbahçe final serisinde Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçti Fenerbahçe final serisinde Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçti Yumurtalıklarını aldıran Türkiye'nin güzel şarkıcısının hayatı kabusa döndü Yumurtalıklarını aldıran Türkiye'nin güzel şarkıcısının hayatı kabusa döndü Benzin ve motorine zammın, zammının, zammı geliyor! Benzin ve motorine zammın, zammının, zammı geliyor! Gıda sahtekarları listesi mide bulandırdı! Bize neler yedirdiklerine inanamayacaksınız! Gıda sahtekarları listesi mide bulandırdı! Bize neler yedirdiklerine inanamayacaksınız! Gibi'nin ardından Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen'den ayrıldı! Gibi'nin ardından Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen'den ayrıldı! Trabzon'da 10 bin yıllık keşif! Mağaradan tarih fışkırdı Trabzon'da 10 bin yıllık keşif! Mağaradan tarih fışkırdı Otoyolda ''alkollü'' olduğundan şüphelendiği sürücünün midesinden çıkanlar şoke etti Otoyolda ''alkollü'' olduğundan şüphelendiği sürücünün midesinden çıkanlar şoke etti Ekrem İmamoğlu'nun açıklaması sonrası jet soruşturma! Ekrem İmamoğlu'nun açıklaması sonrası jet soruşturma! Kredi kartında nakit avans limiti ve taksit sayısına ayar geliyor Kredi kartında nakit avans limiti ve taksit sayısına ayar geliyor
Kavga eden çifte müdahale etti, canından oluyordu! Kavga eden çifte müdahale etti, canından oluyordu! Azmedip tam 25 kilo birden veren Bergüzar Korel'i gören gözlerine inanamadı Azmedip tam 25 kilo birden veren Bergüzar Korel'i gören gözlerine inanamadı ORC'nin genç seçmenlerle yaptığı genel seçim anketinin sonuçları açıklandı ORC'nin genç seçmenlerle yaptığı genel seçim anketinin sonuçları açıklandı Sevgilisinden yeni ayrılmıştı.. Cemre Baysel cesur tarzıyla olay oldu Sevgilisinden yeni ayrılmıştı.. Cemre Baysel cesur tarzıyla olay oldu Kim Milyoner Olmak İster'de 22 yaşındaki üniversiteli genç kızın elendiği soru olay oldu Kim Milyoner Olmak İster'de 22 yaşındaki üniversiteli genç kızın elendiği soru olay oldu 26 ildeki son erken genel seçim anketinin sonuçları açıklandı 26 ildeki son erken genel seçim anketinin sonuçları açıklandı Yüsra Geyik'in yaz tatilindeki denize sıfır garip dansına kimse anlam veremedi Yüsra Geyik'in yaz tatilindeki denize sıfır garip dansına kimse anlam veremedi İsrail, İran'ı 60 savaş uçağıyla aynı anda vurdu: O anlar saniye saniye kamerada! İsrail, İran'ı 60 savaş uçağıyla aynı anda vurdu: O anlar saniye saniye kamerada! İran bu sefer de Microsoft'un İsrail'deki binasını vurdu İran bu sefer de Microsoft'un İsrail'deki binasını vurdu Victor Osimhen transfer sessizliğini bozdu: Galatasaray taraftarı istediğini bulamadı Victor Osimhen transfer sessizliğini bozdu: Galatasaray taraftarı istediğini bulamadı