İrem Sak aşkını itiraf etti!

İrem Sak aşkını itiraf etti!
Güncelleme:

Ünlü oyuncu İrem Sak, kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını itiraf etti.

Oyuncu İrem Sak önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de görüntülendi. Sak, sosyal medyadaki paylaşımlarına ara verdiğini duyurdu:

“Kendimi sosyal medyadan geri çektim. En son ne zaman paylaşım yaptım hatırlamıyorum. Çünkü istediğim gibi paylaşım yapamıyorum. Paylaşımlarım başka yerlere çekiliyor. ‘Buraya mı yoksa şuraya mı çekilecek?’ diye düşünmekten ben, ben olamıyorum. Beni yordular. Benimkisi detoks değil, emeklilik. Resmen emekli oldum. Twitter’ı da yaklaşık bir sene önce kapattım. Artık ben de hayatımı yaşıyorum.”

Furkan Korkmaz itirafı

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, İrem Sak ayrıca kendinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını itiraf etti: “Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğru.” Sak, bu ilişkiyi yalanladığının hatırlatılması üzerine “Siz de inandınız mı?” dedi.

Yaş farkı gündem olmuştu
Sevgilisinden 11 yaş büyük olan İrem Sak, bu yaş farkı sebebiyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Demet Akalın ise ünlü oyuncuyu eleştirenlere tepki gösterip, “Beyler yaşça küçük sevgili bulunca 'playboy', hanımlar olunca konu, ‘yaş farkı var, ne ayıp’. İnanılmazsınız! Gidip kızı yaşındakilerle beraber olan ünlülere sorsanıza! Kınıyorum” sözleriyle İrem Sak'a destek olmuştu!

Hürriyet