Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz transfer! Tesettürlü hali olay oldu

Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz transfer! Tesettürlü hali olay oldu
Güncelleme:

Yeni Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Farah Zeynep Abdulllah ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'ne transfer oldu. Güzel oyuncunun tesettürlü halleri olay oldu...

Kızılcık Şerbeti her hafta büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Cuma akşamları Yalı Çapkını ile yarışan dizide flaş bir gelişme yaşandı. Farah zeynep Abdullah fenomen dizinin ekibine katıldığını duyurdu.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Farah Zeynep Abdullah son paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü oyuncu cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna katıldı.

 Gold Film imzalı dizi, güçlü kadrosu ile büyük dikkat çekiyor. Ketche(Hakan Kırvavaç)'nin yönettiği Kızılcık Şerbeti'nde Farah Zeynep Abdullah Nursema'nın Amerika'dan gelen arkadaşını canlandıracak.

Dizide Dilruba karakterine hayat verecek olan Abdullah, diziye bir bölümlük konuk oyuncu olarak katılacak. Haberi sosyal medya hesabından 'Sürpriz' notuyla paylaşan Abdullah, gelen tepkiler üzerine, 'Gerçek mi, değil mi, Photoshop mu? Hayır Photoshop değil. Gerçek' diyerek ayrı bir paylaşım yaptı.

Haberin açıklanmasının ardından sosyal medya adeta çalkalandı. Fotoğrafı gören kullanıcılar 'Yanlış mı görüyorum?', 'Bu tam bomba oldu', 'Sen reytingleri şimdi gör', 'Kızılcık Şerbo tam gaz' gibi yorumlarda bulundular.