MasterChef All Star'da gergin gece! Tahsin ile Hasan arasında ipler koptu

MasterChef All Star'da gergin gece! Tahsin ile Hasan arasında ipler koptu
Güncelleme:

MasterChef All Star'da yeni haftanın yeni takımları belli olurken Hasan ile Tahsin arasında geçen bu diyalog yarışmaya damgasını vurdu.

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef'te ipler iyice gerildi. Kaptanlık oyunu sonrası gergin anlara sahne olan MasterChef'te Tahsin'in tavrı ve Esra'nın açıklaması gündem oldu.

MasterChef'te kaptanlık oyunu dün gece oynandı. Kaptanlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet Şef bu hafta yarışmacılardan Krokan Bush istedi. MasterChef'in en zor yemeği olan bu tatlı için süre ise tam 1 saat oldu.

Verilen süre ile oyunun başlamasının ardından yarışmacılar en iyi Krokan Bush çıkarmak için zamanla yarıştı.

Süre sonunda şeflerin değerlendirmeleri ile daha başarılı tabak yapan isimler, Hasan, Esra, Tanya, Batuhan oldu. Gecenin sonunda ise kaptanlığı Hasan kazandı. Hasan kırmızı takımın kaptanlığına ise Alican'ı getirdi.

Hasan ve Alican'ın kaptan olduğu gecede takımlar kuruldu. Kırmızı ve mavi takımın kaptanları güçlü buldukları isimleri kendi takımına aldı. MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu:

Mavi takım: Hasan (Kaptan), Eren, Sergen, Barbaros, Dilara, Ayaz ve Tanya.

Kırmızı takım: Alican (Kaptan), Tahsin, Kıvanç, Tolga, Cemre, Batuhan ve Esra.

Mavi takım kaptanı Hasan, kaptanlık yarışını kazanmasının ardından takımından Esra'yı, kırmızı takımdan Ayaz ile değiştirdi. Kırmızı takıma ikinci olarak seçilen Tahsin, Hasan'ın kendisini neden mavi takıma almadığını sordu. Hasan, "Aynı takımda olmak istemedim" dedi.

Tahsin de, "Beni soğuk değil sizin verdiğiniz umut öldürdü! Ben bu hafta 3'te 3 yaparım. Bu kapıdan çıkarken de 'Kaybettiğine dön de bir bak' derim Hasan" ifadelerini kullandı.

Kaptanlık oyunu sonrasında kırmızı takıma gönderilen Esra ise şeflere yaptığı açıklamada, "Challange başlamadan önce siz ödülün ne olduğunu söylediniz. Takımı kurarken ona göre kursalardı. Madem Hasan beni gözden çıkarabilecekti niye takıma aldı?" dedi.