Nagihan'dan olay olan Yunus Emre - Aleyna iddiası

Nagihan'dan olay olan Yunus Emre - Aleyna iddiası
Güncelleme:

Bu yıl kavga, tartışma ve skandallarla anılan Survivor All Star'a bu sefer de Nagihan Karadere'nin Yunus Emre ile Aleyna Kalaycıoğlu ile ilgili iddiası damgasını vurdu.

Survivor All Star 2024 yarışmasında dün akşamki eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim Yasin olurken asıl bomba elemede değil Acil Durum Konseyi'nde patladı.

Dikkat çeken anların merkezinde ise yine aralarında duygusal bir yakınlaşma olduğu iddia edilen hatta aileleri tarafından da birbirlerinden uzak durmaları konusunda uyarılan Yunus Emre ile Aleyna Kalaycıoğlu vardı.

Aleyna konseyde Yunus Emre için "Emre'nin siniri çok farklı bir noktada yani bilmiyorum kendi ailesine, işte kız kardeşine eşine nasıl davranıyor ama..." demesiyle dikkat çekti.

Ancak bir sonraki bölümün fragmanında ise Nagihan Karadere'nin Yunus Emre'nin "İspiyon sezonu başlamıştır" demesinin ardından sarfettiği "Şimdi hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım çünkü bir tarafta Yunus Emre var bir tarafta da Aleyna var. Ben Yunus Emre'yi koruyayım derken bu kızla düşman olmak zorunda kaldım itişmelerin kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı" ifadeleri damgasını vurdu.

Yunus Emre ise Nagihan Karadere'nin bu sözlerine "ne diyor bu" diyerek tepki gösterdi.