Nicki Minaj yine kriz çıkardı !

Nicki Minaj yine kriz çıkardı !

Las Vegas'ta bulunan müzede sergilenen Nicki Minaj heykeli kriz çıkardı.

Las Vegas'ta Madame Tussauds müzesi uzun süredir dünya çapında ünlülerin bal mumundan heykellerini sergilemesiyle büyük ilgi odağı oluyor. Ancak son yaşanan olayda, müzede deyim yerindeyse Nicki Minaj alarmı verildi!

201508201642_screen-shot-2015-08-19-at-11.27.57-am.png

Beklenmedik olaylar silsilesi patlak vermeden önce bir başka ünlü Azealia Banks, Twitter hesabından bir açıklama yaparak "Neden elinde mikrofonla ayakta duran bir pozunu değil de bu halinin heykelini yaptınız" ve "O heykelin başına çok kötü şeyler gelebilir." gibi iletiler atarak Madame Tussauds müzesindeki Nicki Minaj heykeline dikkat çekmişti. Haksız da sayılmazdı çünkü Minaj'ın bir klibindeki pozundan esinlenilerek yapılan balmumu heykel pek de müzenin genel havasına uygun formda değildi.

fft107_mf5556508.jpeg

Haber içerisinde balmumu heykelin başına gelen pek de iç açıcı olmayan anların görüntülerini paylaşamıyoruz ancak müze yönetimi kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayarak böyle şeylerin bir daha yaşanmaması için gereken önlemlerin alındığını belirterek özür diledi. Heykelle çektirilen en masum fotoğrafları paylaşıyoruz, diğer pozlar sosyal medyada büyük tepki görüyor.

201508201642_nicki-minaj-wax-2.jpg