Özcan Deniz 23 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Özcan Deniz 23 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı
Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde aşkını sosyal medyadan ilan eden Özcan Deniz, kendisinden 23 yaş küçük İranlı sevgilisiyle kameralara yakalandı.

Yeniköy’deki bir restoranda baş başa yemek yiyen Özcan Deniz ve Samar Dadgar çifti, mekan çıkışı soruları yanıtsız bıraktı. Çiftin, koruma ordusuyla dolaşması dikkat çekti.

Eski eşi Feyza Aktan, Deniz'in kendisine şiddet uyguladığını öne sürerken, Deniz ise eski eşinin üç yaşındaki oğulları Kuzey'le görüşmesini engellediğini iddia ederek velayet davası açmış, mahkeme Kuzey'in velayetinin annede kalmasına karar vermişti. Özcan Deniz dava ile ilgili sorulara teşekkür etmekle yetindi.

İddiaya göre; Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz çok mutlu olsa da Deniz'in ailesi bu ilişkiden çok memnun değil. Genç aşkına maddi ve manevi destekte bulunan Özcan Deniz'in yine genç isim Feyza Aktan ile yaptığı evlilik olaylı bitmişti.

Yaşanan olaylara ailede dahil olmuş ve kavgalarla gündeme gelmişlerdi.

OĞLUNU ENGELLEDİ

Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Samar Dadgar ile beraberliği geçmişte yaşanan bu kötü deneyimler sebebiyle aile tarafından onaylanmıyor.

İlişkiyi onaylamayan anne Kadriye Deniz, iddiaya göre oğluyla yaşadığı evi terk etti, oğlunu sosyal medyadan da engelledi.

Oğlunun eski eşi Feyza Aktan’la olaylı boşanma sonrası yeniden üzülmesini istemeyen annenin bu beraberlik için “Rızam yoktur” dediğini Seren Serengil Söylemezsem Olmaz yayınında açıkladı.