Rıza Kocaoğlu 15 günde 9 kilo verdi

Rıza Kocaoğlu 15 günde 9 kilo verdi
Güncelleme:

Geçtiğimiz yaz göbekli fotoğraflarıyla dikkat çeken oyuncu Rıza Kocaoğlu, sıkı bir diyet ve spor programıyla kilolarından kurtuldu.

Geçtiğimiz yaz Bodrum’da göbekli haliyle dikkat çeken oyuncu Rıza Kocaoğlu, basına yansıyan görüntülerinin ardından sosyal medya hesabından "Aya benzer göbeğime doğal olarak diyetteyim. Ah şu kaderi çözersem eğer bekle geliyorum. Çok öpüyorum hepinizi" paylaşımında bulunarak takipçilerini güldürmüştü.

 İSTANBUL'A DÖNDÜ SPORA BAŞLADI
Temmuz ayında detoks kampına giden Rıza Kocaoğlu, İstanbul'a dönünce spora ağırlık verdi ve salonda çektirdiği pozları Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. 41 yaşındaki oyuncu paylaşımlarıyla hızla kilo verdiğini ortaya koydu.

Rıza Kocaoğlu 15 günde 9 kilo verdi - Resim : 1

15 GÜNDE 9 KİLO VERDİ
Göbekli fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra sıkı bir diyete girdiğini dile getiren ünlü oyuncu, 16 kilo verdiğini açıkladı.

Detoks ve su diyeti yaptığını ifade eden Kocaoğlu, “Su diyetiyle 15 günde dokuz kilo verdim. İki hafta su ve kahveyle beslendim. O dönem boyunca vücudumda biriktirdiklerimi harcadım. İnsan yemek yememekten ölmüyormuş. 15 günde bunu fark ettim’’ dedi.