Seda Sayan eşini de estetiğe alıştırdı! Sosyal medyayı sallayan fotoğraf

Seda Sayan eşini de estetiğe alıştırdı! Sosyal medyayı sallayan fotoğraf
Güncelleme:

Ünlü sanatçı Seda Sayan ve genç eşi Çağlar Ökten, estetik yaptırmak için bıçak altına yattı. Sayan'ın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Nisan ayında sade bir törenle kendisinden yaşça küçük Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. 

Estetikleriyle sık sık gündeme gelen Seda Sayan genç eşini de evlenir evlenmez kendine benzetti. Güzel sanatçı ve genç eşi aynı hastanede estetik yaptırdı. 

Çağlar Ökten saç ektirirken, Seda Sayan silikonlarını yeniletti. Seda Sayan'ın paylaşımına binlerce yorum yağdı.

Seda Sayan eşini de estetiğe alıştırdı! Sosyal medyayı sallayan fotoğraf - Resim : 1

EŞİNİN SOYADINI SİLDİRİYOR

Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde nüfusta 'Aysel Gürsaçer Ökten' olan adındaki 'Ökten' soyadının silinmesi için dava açtı. Ayrılık iddialarını yalanlayan Sayan şu açıklamayı yaptı:

"Konu yanlış anlaşıldı hatta boşanacağımız bile söylendi. Soyadı değişince evraklarda değişiklik yapılması gerekiyordu. Biz daha önce kendi soyadımı kullanacağımı belirtmiştik. Bir sürü evrakta değişikliğe gidilecekti ancak benim o kadar zamanım yok. Bizim karı koca olarak aramızda böyle bir soyadı kavgası olmadı. Boşanma ve evi terk etme haberlerine biz de çok şaşırdık. Sevdiğim adam hayatımda zaten. Ben onun soyadına kurban olurum. Eşimle Kaş'ta bir balayı yapacağız. Gelin hep beraber gidelim"