Survivor Nisa ekranlara geri dönüyor

Survivor Nisa ekranlara geri dönüyor
Güncelleme:

Survivor yarışmasının kuşkusuz en çok konuşulan ismi olan Nisa Bölükbaşı, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla ekranlara döneceğinin sinyalini verdi.

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüller yarışmasının sona ermesinden sonra Acun Ilıcalı ve ekibi 2021 yılındaki Survivor programı için kolları şimdiden sıvadı. 2021 yılında “Survivor All Star” formatıyla izleyicisiyle buluşacağı konuşulan Acun Ilıcalı’nın kadroda bulunmasını istediği ilk ismin Nisa Bölükbaşı olduğu iddia edildi. Nisa’yı ikna turlarına başlayan Acun Ilıcalı program için özel isimlerle konuşmayı sürdürüyor.

Acun Ilıcalı'nın tüm çabalarına rağmen magazin kulislerinde “Survivor 2021 All Star” programında yer almayı düşünmediği söylenen Nisa’nın Türkiye’ye gelişi kafaları karıştırdı. Nisa’nın Türkiye’ye gelişinin Survivor ile bağlantılı olduğu söylendi.

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Nisa Bölükbaşı ise “Survivor All Star” için herhangi bir açıklama yapmadı. Sosyal medya hesabından Türkiye’ye doğru yola çıktığını söyleyen Nisa “Ve bavul hazır! Türkiye sende hazır ol!” notunu düştü.

Nisa’nın Türkiye’ye gelişini müjdelediği saatlerde yakın arkadaşı Barış Murat Yağcı’nın paylaşımı dikkatleri çekti. Yakışıklı yarışmacı Barış Murat Yağcı’nın “yakında güzel şeyler olacak” gönderisini hayranları Nisa’nın Türkiye’ye dönüşüyle ilişkilendirdi.