Survivor'da adaya kim veda edecek ? Eleme adayları belli oldu

Survivor'da adaya kim veda edecek ? Eleme adayları belli oldu
Güncelleme:

Survivor Yunanistan-Türkiye'de dokunulmaz oyununu kaybeden Türk takımından bir yarışmacı adaya veda edecek. Peki eleme adayları kim oldu ?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye - Yunanistan mücadelesinde heyecan tüm hızıyla sürmeye devam ediyor. Survivor on sekizinci bölümde takımlar haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Zorlu mücadelenin sonunda dokunulmazlık oyununun kazananı kim oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'ın Cumartesi ekrana gelen bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Yunan takımını 10-8 yenen Türk takımı kazandı. Ancak Pazar akşamı yayınlanan son bölümde oyun 9-9'a geldi. Bayrak yarışını kazanan takım ise Yunanistan oldu ve durumu 10-9 yapmayı başardı. Dokunulmazlık oyununda durumda eşitlik olunca final oyunu oynandı. Final oyununu da kazanan Yunanistan takımı bu haftaki dokunulmazlığın sahibi oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Survivor'da geçen hafta da dokunulmazlığı kaybeden Türk takımı üst üste iki hafta yarışmacı kaybedecek. Ada konseyinde yarışmacılar ilk eleme adayı için oylama yaptı. Yapılan oylama sonucunda ilk eleme adayı Ecem oldu.

Kadınlar ve erkeklerde bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isimler ise diğer eleme adaylarını belirledi. Melisa ikinci elenme adayı olarak Okay'ın adını söyledi. Bireysel dokunulmazlık kolyesini kazanan bir diğer isim Yusuf ise elenme adayı olarak Hakan'ın adını söyledi. Böylece Ecem, Okay ve Hakan haftanın eleme adayları oldu.

PERFORMANS BİRİNCİLERİNİ ACUN ILICALI AÇIKLADI
Survivor Türkiye Yunanistan'da 18. bölümde haftanın performans birincileri açıklandı. Haftanın performans birincileri, Türk takımı erkeklerde yüzde 75 ile Hikmet, kadınlarda birinci yüzde 45 ile Sude oldu. Yunan takımında erkeklerde yüzde 65 ile Nikos, Yunan takımında yüzde 70 ile kadınlarda Dalaka oldu.

Etiketler survivor ada konseyi