Tamer Karadağlı: ''Dilini ensenden söküp alırım''

Tamer Karadağlı: ''Dilini ensenden söküp alırım''
Güncelleme:

Oyuncu Tamer Karadağlı, motosikletiyle çektirdiği fotoğrafın altına küfürlü bir yorum yazan genç takipçisine sert tepki gösterdi.

Motosiklet tutkusuyla bilinen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, motosikleti önünde çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Paylaşıma gelen küfürlü yoruma ise Karadağlı’nın yanıtı çok sert oldu. Oyuncunun takipçileri, paylaşıma övgü dolu yorumlar yazarken, bir takipçisinin yorumu Taşfırın’ı çileden çıkardı.

Genç takipçilerinden biri, Karadağlı’ya 2014 yılında geçirdiği motor kazasını hatırlatıp, “A… bi akıllanmadın. Daha geçen yıllarda motordan düştün.” yorumunu yaptı.

“SENİN DİLİNİ ENSENDEN SÖKÜP ALIRIM”

Bu yoruma Tamer Karadağlı’nın cevabı ise çok sert oldu. Karadağlı, genç takipçisine “Senin o küfreden dilini ensenden söküp alırım! Sen mi bana akıl vereceksin” yanıtını verdi.

 TAMER O GENCİ AFFETTİ

Oyuncu Tamer Karadağlı, sert bir çıkış yaptığı takipçisinin kendisinden özür dilediğini sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer verdi: “Küfürlü yorum yazan genç arkadaş özelden yazıp özür diledi bende gençliğine verip kendisini affettim problem kalmadı. Herkes yorum yapabilir eleştiri yapabilir ama saygı çerçevesi içerisinde küfür ve hakarete ne olursa olsun izin vermem.”