Turbo Turabi gaza bastı: +18'lik videosu tepki çekti

Turbo Turabi gaza bastı: +18'lik videosu tepki çekti
Güncelleme:

Sosyal medya üzerinden yaptığı "seksi" paylaşımlarla son günlerde magazin gündeminde tartışma konusu olan 'Turbo Turabi' lakaplı Turabi Çamkıran bu sefer de yaptığı +18'lik video paylaşımıyla tepkileri üzerine çekti.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da şampiyonluklarıyla ün kazanan Turabi Çamkıran, son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekiyor.

Amerika'da yaşayan Turabi, gittiği gece kulübünde dans eden kadınların +18 videosunu paylaşında sosyal medyadan tepki çekti.

Sık sık kadınlarla paylaşım yapan Turabi, bu defa takipçilerinin tepkisini çekti. 'Biz seni delikanlılığınla sevdik, bunlara gerek yok' yorumu çok sayıda beğeni aldı.

Paylaşımına, "Los Angeles’ta hayat bir başka güzel. No Manita! No Dır Dır! Geziyom Fıldır, Fıldır!" notu düşen Turabi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Editörün notu: Aşağıdaki video yaş ve cinsiyet gözetmeksizin pek çok kullanıcımızı rahatsız edebileceği için Haber3.com editörleri tarafından şifrelenmiştir. Videoyu kendi isteğinizle izleyebilmeniz için parola bölümüne izle yazarak görüntüleri izlemeye onay vermeniz gerekmektedir.