Türkiye bu şarkıyı konuşuyor ! Ünlüler de ''Susamam'' dedi

Türkiye bu şarkıyı konuşuyor ! Ünlüler de ''Susamam'' dedi
Güncelleme:

Rap müziğin sevilen ismi Şanışer, 18 rapçiyle birlikte toplumsal sorunları ele alan ''Susamam'' adlı bir şarkı çıkardı. Sosyal medyanın gündemine oturan şarkıya, ünlülerden de destek geldi.

Asıl adı Sarp Palaur olan Şanışer, 18 rapçiyle bir araya gelerek yaptığı "Susamam" adlı şarkı 24 saat dolmadan, YouTube'da 1 milyon izlemeye ulaştı. Şarkısını sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendiren Şanışer, toplumsal sorunları ele aldı. Şanışer'in yeni şarkısı sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu ve binlerce kullanıcı ve ünlü isimler şarkıya övgü yağdırdı.

TOPLUMDAKİ ÇOĞU KONUYU ELE ALDILAR
14 dakika 54 saniye süren şarkıda müzisyenler sırasıyla, Doğa, Kuraklık, Hukuk, Adalet, Türkiye, İstanbul, Eğitim, Sorgulamak, Kadın Hakları, Hayvan Hakları, Gurbet, İntihar, Faşizm, Sokak, Trafik başlıklarıyla ayrılan bölümlerde eleştirilerini seslendiriyorlar.

Türkiye bu şarkıyı konuşuyor ! Ünlüler de ''Susamam'' dedi - Resim : 1

Şanışer'e şarkısında Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel ve Kamufle adlı sanatçılar eşlik etti.

Türkiye bu şarkıyı konuşuyor ! Ünlüler de ''Susamam'' dedi - Resim : 2

SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDU
Şanışer'in toplum meselelerini işlediği şarkısına ünlü isimlerden de destek gecikmedi. gonca Vuslateri, Celil Nalçakan, Hayko Cepkin gibi isimler Twitter hesaplarından şarkıya destek oldu. Şişli Belediyesi de 'Susamam' isimli şarkının sözlerini paylaştı.

Türkiye bu şarkıyı konuşuyor ! Ünlüler de ''Susamam'' dedi - Resim : 3

ÖZEL BASILAN TİŞÖRTLERİN GELİRİ KÖY OKULLARINA BAĞIŞLANACAK
Sarp Palaur, daha önce yaptığı açıklamada yeni şarkıyı bir sosyal sorumluluk projesi olarak adlandırmış, 'Susamam' etiketiyle basılan tişörtlerinden satışından elde edilen gelirin köy okullarına bağışlanacağını açıklamıştı.

Ezhel ve Şanışer'in muhalif şarkıları olay olduEzhel ve Şanışer'in muhalif şarkıları olay oldu

Ezhel'in ‘Olay’ şarkısı trend listesinden kaldırıldı !Ezhel'in ‘Olay’ şarkısı trend listesinden kaldırıldı !

 

Etiketler şanışer Susamam