Yazar Metin Hara'nın kitabında olay olacak detay

Güncelleme:

Adriana Lima ile aşk yaşayan yazar Metin Hara'nın ''Yol'' adlı kitabındaki bir bölüm herkesi şaşırttı.

Havalimanında öpüşürken yakalandıktan sonra aşklarını itiraf eden Metin Hara ile Adriana Lima'yla ilgili merakla hala devam ediyor. Yol ile ün yakalayan Metin Hara'nın kitabında yer alan bir bölüm deyim yerindeyse yaşanan bu aşkı özetlemiş.

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara’nın birlikteliği son birkaç gündür magazin gündemine bomba gibi düştü. Ancak Metin Hara’nın kendisine popülerlik kazandıran “Yol” isimli kitabında geçen ifadeler akılları karıştırdı. Adriana Lima ile olan birlikteliğinden önce yazdığı kitabında Metin Hara’nın, bu ilişkinin sinyallerini kitabındaki ifadelerle verdiği anlaşıldı.

Hara, “Yol” kitabının 164. sayfasında aynen şu ifadeleri kullanıyor:

“İlişkide taraflardan biri ‘Hayır’ dediyse o ilişki bitmiştir. Karşı taraf kabul etmediği halde ilişki devam edebilecekse, o halde ben de hemen dünyaca ünlü bir starla ilişkiye başlayayım ve o da bana ‘Hayır’ dediği halde ben onu dinlemeyerek beraberliğimize devam edeyim. Böyle anlattığımda kulağa ne kadar da komik geliyor değil mi? Oysa gerçek hayatta çok insanın zaten yaşadığı bir ilişki durumundan bahsediyorum. Bunu yapan ve yaşadığı trajikomik durumun farkında olmayan çok insan tanıyorum.”

Adriana Lima, Türk sevgilisini öpmelere doyamadıAdriana Lima, Türk sevgilisini öpmelere doyamadı

Adriana Lima - Metin Hara aşkı sosyal medyayı salladıAdriana Lima - Metin Hara aşkı sosyal medyayı salladı

İşte Adriana Lima'nın Türk sevgilisiİşte Adriana Lima'nın Türk sevgilisi

Metin Hara'nın eski sevgilisinden ilk yorumMetin Hara'nın eski sevgilisinden ilk yorum

 METİN HARA KİMDİR?

14 Haziran 1982 senesinde dünyaya gelen Metin Hara doğma büyüme İstanbulludur. Eğitimine ilk olarak 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim'nde başlayan Hara orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir.

Üsküdar Amerikan Koleji'ni bitirdikten sonra Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamlamıştır.

Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğuna başlamış, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurtdışındaki tanıtım mecralarında yer almıştır.

Yazar Metin Hara'nın kitabında olay olacak detay - Resim : 5

Kendini geliştirdikten sonra son 5 senedir profesyonel anlamda enerji ile tedavi çalışmaları yapmaya başladı. İnsan sağlığına olan "bütüncül" yaklaşımı, insanın hayal gücüne sığmayan yetenekleri, insan zihnine sığmayan engin bilgisi ve insan bedenine olan sonsuz güveni sayesinde aldığı "tıbben imkansız" sonuçlar ile kısa sürede tıp camiasında yankı uyandırdı. Bugüne kadar tedavisine yardımcı olduğu yüzlerce insanın hayatını değiştiren ve bu bakış açısını, tekniklerini 10000'den fazla insanla paylaşan Metin birçok basın-yayın kuruluşu aracılığıyla milyonlara seslendi.

2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başlamıştır. 2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görülmüştür.

2008 yılında "Trusthuman- İnsanagüven" projesini hayata geçiren Metin "Başka Bir Dünya Mümkün" felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerlerle insanların hayatına dokunmaya devam etmiştir.

2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3'lemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabı, sadece ilk 3 ayda 100.000'in üzerinde satmış, yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmıştır. Her dokunduğu hayat için ağaç diken, yunus evlat edinen, hapishanelere, yetimhanelere, huzurevlerine yaptığı ziyaret ve yardımlarla dikkat çekmiştir. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneğine üye olan Metin, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

 

Seçiniz...