Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Beşiktaş'ı örnek alacağız

Ahmet Ağaoğlu açıkladı: Beşiktaş'ı örnek alacağız
Güncelleme:

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, AA Spor Masası'na konuk oldu. Ağaoğlu, TFF Yönetim Kurulu’nun, Ziraat Türkiye Kupası’nda tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden seyircisiz oynanması yönündeki kararıyla ilgili, "TFF’nin vermiş olduğu karar, beni hiç ilgilendirmiyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı ilgilendiriyor bu karar. Bu ikisinin derdi. Sorun onların sorunu" dedi.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Bağış kampanyasına 6-7 saat içerisinde 100 bin lira geldi. Böyle bir taraftarı olan kulübün ekonomik sıkıntının altından kalkmaması mümkün değil.

Futbolculara alacaklarının 15 Mayıs'a kadar ödeneceğine dair söz verdik. 6 yabancı futbolcu 30 Nisan'da ödenmesi için ihtar çekiyor. 15 günlük tahammülsüzlük neyin nesi oluyor.

UEFA ve FIFA ile yaşadığımız sıkıntılar belli. UEFA'ya mali disiplin tablosu sunacağız. Sürdürülebilir ilişki için UEFA'yı ikna etmeliyiz.

Beşiktaş'ın daha önce yaptığı gibi yüksek maliyetli oyunculara durumu anlatacağız. Onlara siz biraz ücreti aşağıya çekin, biz de biraz çıkalım ve ortak yerde buluşalım diyeceğiz.

Teknik konularda çalışma yapma ve altyapı oluşturma görevi asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile futbol koordinatörü Özkan Sümer'e aittir.

TFF'nin vermiş olduğu karar, beni hiç ilgilendirmiyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı ilgilendiriyor bu karar.

AA